Başkan yılmaz: “Halkın Desteği, İstikrara Katkı Sağlıyor”

Başkan yılmaz: “Halkın Desteği, İstikrara Katkı Sağlıyor”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ev sahipliği yaptığı Tekkeköy ilçesindeki toplu iftar programına katıldı

Tekkeköy Pazar Yeri'nde yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleşen toplu iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanı sıra, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İftar sonrası Tekkeköylülere hitap eden Başkan Yılmaz, etkinliklere gösterilen yüksek katılım ve desteğin, ülkedeki siyasi istikrarın devam etmesine büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iki günlük yoğun bir programın içinden çıktık. Cumhurbaşkanı adayımız, başbakanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir ettik. Allah ona güç kuvvet versin. Onun yanında olduğumuzu ifade ettik. Ona desteğimizi ve başarılarına başarı katması için her zaman bir nefer gibi yanında olmayı taahhüt ettik. Ayrıca, onunla beraber olduğumuz için, ülkemizin son 10 yıl içindeki kalkınma hamle ve girişimlerinde onun ekibinden biri olmayı Rabbim bize nasip ettiği için Allah’a hamd ettiğimiz ifade ettik’’ dedi.

Halkın çam sakızı çoban armağanı mitinglere, kampanyalara ve etkinliklere katılmasının, büyük destek vermesinin önemine değinen Başkan Yılmaz, ‘Belki farkındasınız, belki değilsiniz. Katılımlarınızla ortaya koyduğunuz davranış, ülkemizin refaha giden sürece, ülkemizin istikrarına katkı veriyor. Türkiye’nin dünyanın parlayan yıldızı olma yolundaki mücadelesine katkı veriyor. Çünkü, siyasi istikrarımızı sağlıyor. Bunun çok önemli olduğunun belki çok farkında değiliz ama yabancılar bize misafir olarak geldiğinde Türkiye’nin son 10 yıl içinde dünyada bu kat ettiği fark edilir, bu değişim ve dönüşümü bize ifade ediyorlar. Bir liderin ve siyasi istikrarın sayesinde bunlar elde ediliyor diyorlar. Onlarda bunu keşfediyor ve tespit ediyor. İşte bu istikrara, birlik ve beraberliğe, ülkemizi refaha taşıyacak sürece katkı verdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun‘’ diye konuştu.

Başkan Yılmaz’ın selamlama konuşmasının ardından Tekkeköylülere seslenen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, “Dava şuuru, hizmet aşkıyla ilk günkü şevk ve heyecanla çalışan AK kadroların ne zaman, ses ver Samsun dediğinde en gür sesi verdiniz, ne zaman bir ışık yak dediğinde bütün ışıkları yaktınız. AK Parti'yi bugünlere hep birlikte, sizlerle beraber taşıdık. Türkiye'yi bu seviyelere aziz milletimiz ile birlikte taşıdık. Tekkeköylü kardeşlerim, sizlerde her zaman bizim yanımızda, arkamız da oldunuz. Tekkeköy bizim hem siyasetimiz de hem insan anlayışımızda önemli bir yer tutuyor. Biz de Tekkeköy’ü kendimizden biliyoruz. Biz kendimizi Tekkeköylü olarak hissediyoruz. Yeni bir sürece girdik. Ülkemizin ihtiyaçları, ülkemizin sıkıntıları bitmiyor. Bunları çözene, 2023 hedeflerine ulaşana kadar, sizlerden hep destek isteyeceğiz. Sizlerle birlikte bu yolda beraber yürüyeceğiz. Bu yollarda beraber yorulacağız, beraber mutlu olacağız. Tekrardan hem miting alanında hem de Tekkeköy Meydanı'na gelerek Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı adayımıza verdiğiniz destek için sizlere, tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

baskan-yilmaz-“halkin-destegi,-istikrara-katki-sagliyor”1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel