Başkan Yılmaz: “Güçlü ülke için güçlü ekonomi

Başkan Yılmaz: “Güçlü ülke için güçlü ekonomi
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, güçlü bir ülkenin temelinin güçlü bir ekonomiden geçtiğini söyledi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. ASKON ekibini makamında kabul eden Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye olarak yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Ziyarette öncelikli gündem maddelerinden biri de ekonomi oldu.

Güçlü bir ülke olmanın temelinin güçlü bir ekonomiden geçtiğine işaret eden Başkan Yılmaz, "Güçlü bir ülkenin en önemli itici gücünü ekonomik dinamikler belirler ve bu dinamikleri de girişimciler sağlar. Türkiye'nin bugün içinde bulunduğu durum, yaşadığı hangi sıkıntılar varsa, bu sıkıntıların hepsinin özünde kalkınma hamlesi var. Yapılanların tamamı ülkemizin kalkınma hamlesini durdurmaya yönelik hamleler. Bu konuda da sizlere büyük görevler düşüyor. Çünkü sizler ekonominin en yakınındaki isimlersiniz. Ülkenin geleceğisiniz. Samsun için ülkemiz için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel