BAŞKAN YILMAZ ÇARŞAMBA TSO ÜYELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN YILMAZ ÇARŞAMBA TSO ÜYELERİYLE İFTARDA BULUŞTU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var“ dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği iftar programına katıldı.

Midilli Restoran’da gerçekleşen programda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçenin kalkınması için ticaret ve sanayi alanında yapılan çalışmalarda emeği olan herkese teşekkür ederek, “Sizler Samsun’umuzun, Çarşamba’mızın gelişmesi, kalkınması için elini taşınaltına koyan değerli arkadaşlarımızsınız. Türkiye’nin yükseldiği, hedeflerine emin adımlarla yürüdüğü bu dönemde sizlerin katkısı şüphesiz önemli.Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var. Rabbim yaptığınız ticaretlerinizde bol kazanç versin“ dedi.

Çarşamba TSO üyelerinin Kadir Gecesi’ni de tebrik eden başkan Yılmaz Ramazan ayının güzelliklerini şu sözlerle ifade etti; “Ramazanın güzelliği iki durumda kendini daha çok belli ediyor. Birisi iftar sofraları diğeri de teravih namazları. İftar sofraları dayanışmamızı, birliğimizi, beraberliğimizi ve paylaşma duygularımızı teşvik ediyor. İftardan sonra telaşla ulaştığımız camilerde kıldığımız teravih namazları da bize 12 ayın diğer 11 ayında olandan farklı bir hareket ve duygu yoğunluğu veriyor. Bu akşamda bu duygu yoğunluğunun en güzelini birlikte yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi eksik etmesin. Kadir Geceniz mübarek olsun”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel