Başkan Yılmaz: “Bu oyunları boşa çıkartacağız”

Başkan Yılmaz: “Bu oyunları boşa çıkartacağız”
Vezirköprü’de yapılan yatırımları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’nin yoluna takoz koymak isteyenlerin olduğunu belirterek, “Daha çok çalışıp, daha çok üreteceğiz. Bu oyunları boşa çıkartacağız” dedi.

Veziköprü’de Altınkaya ve Kuruçay Mahallerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı ve beton yol çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve sohbet etti.
Altınkaya Mahallesi’nde cami avlusunda bir araya geldiği vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, Altınkaya ve Kuruçay gibi mahallerin coğrafi olarak önemli yol problemlerinin olduğunu kaydederek, “Altınkaya ve Kuruçay bu anlamda ulaşım problemi yaşayan en önemli yerlerimizden. Ama memleketimizin ve devletimizin imkanları da bir sınırlılık taşıyor. Bu imkanlar içerisinde en iyisini nasıl yaparızın çabasını taşıyoruz. Arkadaşlarımız en azından mahalle içerilerinde gerçekleştirdikleri beton yol uygulaması ile bu mahallelerimizi şimdilik tozdan topraktan kurtardılar. Bunu devam ettireceğiz” diye konuştu.
Konuşmasında 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine de değinen Başkan Yılmaz şöyle konuştu: “O gece yaşanan büyük tehlikenin, kahpece yapılmış olan kalkışma hareketinin memleketimiz üzerindeki travmasından bahsetmek istiyorum. Hepimiz o gece yaşanan haince saldırıyı yakından izledik. Allah böyle bir belayı bir daha bize yaşatmasın. Türkiye bunu hak etmiyor. Bizim silahlı kuvvetlerimiz dünyanın en güzide silahlı kuvvetleridir. Bunda hiçbirimizin şüphesi yok. O camianın, o silahlı kuvvetlerimizin nasıl onurlu, şahsiyetli bir ana ocağı olduğunu biliyoruz. Ama bu güzide camianın içine sızmış olan bir avuç hain şebeke, PKK’dan farkı olmayan bir anarşist grup kalktılar, devletimizin milletimizin kıt kanaat vergileriyle almış olduğu, uçağı, helikopteri, silahı insanların üzerinde kullandılar. Bunun tarifi olmayan bir hainlik, olduğunu alelade bir vatandaşta biliyor. Allah Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, silahlı kuvvetlerimiz içerisindeki şerefli, haysiyetli subaylarımıza güç kuvvet versin. Bu teröristler sağlıklı bünyeye girmiş virüslerdir. Bunun antibiyotiği de sizlersiniz. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Memleketimizi, birliğimizi geliştirmek için daha çok çabalayacağız. Bizim bu coğrafyada giderek güçlenmemizi, giderek artan bir değer olmamızı istemeyen güçler devamlı ayağımıza bu tür takozları koyacaktır. Böyle bir şebeke var bu dünyada. Biz daha çok çalışacağız, daha zengin bir ülke olacağız ve bunlara engel olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir