Başkan Yılmaz: “AK Parti iktidarda kalmalı”

Başkan Yılmaz: “AK Parti iktidarda kalmalı”
AK Parti Çarşamba ve Salıpazarı İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra ilçelerde yapılan çalışmaları inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “AK Parti’nin iktidarda kalması şart” dedi

Kongresi tamamlanan AK Parti Çarşamba ve Salıpazarı ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Önümüzdeki seçimler için daha fazla çalışarak ülkemizin geleceğini kurtarmalıyız. 2019 yılında yapılacak seçimler ülkemizin gidişatı için çok önemli. O yüzden seçimlerden galip çıkmak için önceki seçimlerde olduğu gibi hep birlikte omuz omuza çalışmalıyız. Ama bu sefer daha fazla çalışmalıyız. ‘Biz AK Parti olarak oyların zaten yüzde 50’sini alıyoruz’ demeden, geri kalan yüzde 50’lik kısımdan oy almaya bakmalıyız. Gönüllere girmeliyiz. Tüm seçmenlerimizin gönlünü alarak partimize katılımını sağlamalıyız. Ülkemiz ekonomik anlamda ciddi kalkınmalar içinde. Bu kalkınmaların daha da artması için AK Parti’nin iktidarda kalması şart. Bu yüzden dediğim gibi çok daha fazla çalışarak partimizi daha da yukarılara taşımalıyız. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongreler ilçeniz adına hayırlı olsun. Tekrar başkan seçilen Salıpazarı İlçe Başkanımız İsmail Yaman, Çarşamba İlçe Başkanımız Halit Doğan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

20170921aw176845_02-001.jpg

"İlçeler Büyükşehirin çalışmalarıyla ihya oluyor"
Başkan Yılmaz, Çarşamba ilçesinde tamamlanarak kullanıma açılan ve 25 kilometrelik Konukluk - Şeyhgüven grup yolunu inceledikten sonra, Kemer, Gökçeçakmak ve Ulupınar grup yolunda yapımına başlanan 12 kilometrelik beton yol çalışmalarını ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Salıpazarı’nda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Yılmaz, “Gelirken Melik ve Çelikli mahallelerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarımızı inceledik. Burayı kısa sürede tamamlayarak hizmete açtık. Söz verdiğimiz gibi Konukluk-Şeyhgüven arası grup yolunu da bitirdik ve vatandaşımızın kullanımına açtık. İnşallah en kısa sürede Kemer, Gökçeçakmak ve Ulupınar Mahallelerinde yaptığımız çalışmaları da bitirerek bölgedeki yol sorununu ortadan kaldıracağız. Salıpazarı ilçemizde de birçok yolumuzun yapımını gerçekleştirdik. Devam eden çalışmalarımız var. İlçemize iki tane meydan kazandırdık. Yapılan tüm çalışmalarımız vatandaşlarımız ve şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz’ın ilçelerde gerçekleştirdiği incelemelere Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ve ilçede görevli belediye personelleri eşlik etti.

20170921aw176845_03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber