BAŞKAN YILMAZ’ A ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ’ A ZİYARET
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, dernek üyeleri Çarşamba ilçe protokol ziyaretlerini sürdürürken son olarak Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Çarşamba İlçe protokol ziyaretlerini sürdüren Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu son olarak İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker ve cemiyet üyeleri ile beraber Habersal Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Kuzu’da yer aldı.

KIRMIZI ÇİZGİMİZ ORGANİZE SANAYİ”
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ın makamında yapılan ziyarette başkan Yılmaz, ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek yerel basının olmazsa olmazları olduğuna vurgu yaparak, “Malum bizim kırmızıçizgimiz Organize Sanayi. Bu noktada yıllardır verdiğimiz mücadelenin sonuna geldik. Son olarak derin su konusunda Şeker fabrikası ile yeni bir çalışma yaptık ve yakında o proje de sonuçlanacak. Bölgemiz için güçlü bir sanayi bölgesi olacak Organize Sanayimiz için tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek devam etti.

“YILMAZ, BİZE DÜŞEN GÖREVE HAZIRIZ”
Başkan Yılmaz,” Bu noktada hiçbir zaman yerel basınımızın bize olan katkısını göz ardı etmedik. Çarşamba’da eğer bir hizmet yapılacaksa yerel basın her zaman yanımızda oldu. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. Bizler de bu noktada üzerimize düşen her göreve hazırız. Sizlerin bu pandemi döneminde zorlu şartlara rağmen yılmadan verdiğiniz mücadeleden dolayı kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

‘ORGANİZEDE BASIN İÇİN BİNA İSTEĞİ’
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker ise kendilerini kabul ettiği için başkan Yılmaz’ a teşekkür ederek Organize Sanayi Bölgesi içinde gerçekten güzel çalışmalar mevcut bizlerde çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bu minvalde Yerel medya olarak bu sanayi bölgesi içinde umarım yerel basına da bir bina açılması için önce siz sonra tüm mütevelli heyeti bu isteğimizi kırmaz bir köşeye not edilir. Bu Organize Sanayi içinde Gazeteciler ile ilgili bir bina beklentimiz mevcut. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz. Şimdiden çalışmalarınız da başarılar diliyorum” dedi. Gazetecilerin ziyareti fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL –  Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber