BAŞKAN YILMAZ, T.C. BİŞKEK BÜYÜKELÇİSİ KILIÇ’I ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, T.C. BİŞKEK BÜYÜKELÇİSİ KILIÇ’I ZİYARET ETTİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz T.C. Bişkek Büyükelçisi Metin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek görüştü.

“6. Türk Dünyası mühendislik Mimarlık ve Şehircilik” kurultayına katılmak için Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’de bulunan Başkan Yılmaz buradaki temaslarına devam ediyor. Başkan Yılmaz, temasları çerçevesinde Türkiye’nin Bişkek Büyükelçisi Metin Kılıç’ı elçilik binasında ziyaret ederek bir araya geldi.

     Ziyaret sırasında Başkan Yılmaz’a Kırgızistan ve bu ülkedeki ticari imkanlar konusunda bazı bilgiler aktaran Büyükelçi Kılıç, buradaki yatırım olanaklarından bahsetti. Başkan Yılmaz da Samsun hakkında bilgiler vererek Samsun ve Bişkek kentleri arasındaki sosyal, kültürel ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi konusunda çok istekli oldukların, bunun için her türlü kolaylık ve imkanın oluşturulması adına çaba göstereceklerini ifade etti.

   Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz tarafından Büyükelçi Kılıç’a günün anısı olarak çerçeve içerisinde bir Osmanlı kaftanı hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir