Başkan Yılmaz, 'Siyaset Akademisi'nde Konuştu

Başkan Yılmaz, Siyaset Akademisinde Konuştu
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “AK Parti yine oylarını arttırarak bu seçimi kazanacak" dedi

 

AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği “Siyaset Akademisi” devam ediyor. Siyaset Akademisi’nin bu akşam üçüncüsü düzenlenen konferansına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bahçeşehir Üniversitesi Akademisyenlerinden Enes Konuk konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta ilk konuşmacı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Birçok siyasi parti kendine göre bir takım programlar yapıyordur. Kadrolarını motive etmek, kadrolarında görev yapacaklar için bir takım faaliyetlerde bulunuyordur. Ama benim partimin Siyaset Akademisi’nin son 4 yıl içersindeki başarısına ve bu etkinlikte elde ettiği sonuçlara tanık oluyorum” diye konuştu.

2014 yılında yerel yönetimler seçimi olacağını belirten Başkan Yılmaz, “Bunu takip eden yıl içersinde de Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 yılı içersinde de milletvekili seçimi olacak. 29 Mart 2014’te yapılacak yerel yönetimler seçimi hemen hemen Türk demokrasinin en önemli sınavlarından birisi olacak. Kendisinden sonraki seçimleri de etkileyeceği sonuçlar ortaya çıkacağı için önemli olacak. Bir başka açıdan da uzun süredir, 2002 yılında iktidar olmuş, oylarını sürekli arttırarak yükselen bir trend yakalayan Türk demokrasisinin ve Türk siyasi hayatının en başarılı sonuçlarını elde etmiş olan AK Parti’nin yine oylarını arttırarak seçim kazanacağı bir seçim olacağı için ve onu takip eden seçimlerinde bunu etkileyeceği için 29 Mart 2014 seçimleri hepimiz için önemlidir. Siyaset hepimizi bildiği gibi insanlara hizmet etmek için demokratik ülkelerde yapılan bir iştir. Sonuçta amaç insanın hayatına hizmet etmek ve faydalı olmaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz