Başkan Yılmaz, Parkları İnceledi

Başkan Yılmaz, Parkları İnceledi
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Samsun’a bağlı ilçe ve beldelerde yaptırılan parkları gezerek incelemelerde bulundu.

 

Başkan Yılmaz yapımları tamamlanan ya da tamamlanmak üzere olan Dereköy, Yörükler, İkizpınar, Çetinkaya, Kolay ve Doğanca beldelerindeki parklarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Dereköy Belde Belediye Başkanı Ahmet Topal, Yörükler Belde Belediye Başkanı Süleyman Eroğlu, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün ve Doğanca Belde Belediye Başkanı İsmail Mutlu da Başkan Yılmaz’a eşlik ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Başkan Yılmaz inceleme gezisi sırasında park çalışmaları yapan işçilerle de sohbet ederek birlikte yemek yedi. Yılmaz, Doğanca beldesinde yapımı devam eden bir camiyi ve Kızılırmak Kuş Cenneti bölgesini de dolaşarak bazı bilgiler aldı.

Gezi sırasında Başkan Yılmaz’a; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara, Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı ve Mustafa Yurt ile SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz