Başkan Yılmaz, Çarşambalılarla Buluştu

Başkan Yılmaz, Çarşambalılarla Buluştu
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu tarafından düzenlenen kahvaltıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, eski Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrası Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu’nun ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da son 7 - 8 yıl içersinde ciddi şekilde kalkınma hamlelerin olduğunu söyledi. Yılmaz, “Samsun’da şehircilik adına da bir değişim ve dönüşüm var. Bu değişim ve dönüşümü küçümsersek o zaman şehir insanına da haksızlık etmiş oluruz. Samsun’daki yatak kapasiteleri özel hastanelerle birlikte 5 bine çıktı. Şehrimizde 5 bin civarında yatak kapasitesi olan bir hastane alt yapısı oluştu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin öğrenci sayısı 50 bini bundu. Kısa sürede olmasına rağmen Canik Başarı Üniversitesi’nin öğrenci sayısı 2 binin üzerine çıktı. Samsun eğitim ve sağlık alt yapısı ile birlikte her gün biraz daha büyüyen bir şehir haline geldi. Otel sayılarımız ve konaklama sayılarımız gelişiyor” dedi.

 

“AYVACIK’A 27 METRE UZUNLUĞUNDA BİR GEMİ YAPTIRDIK”

Önümüzdeki günlerde Ayvacık ilçesindeki doğal güzellikleri ortaya çıkarmaya yönelik çabalar içersinde olacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Ayvacık ilçesindeki gerek turizm alt yapısı itibariyle gerekse gezi araçlarının ve göl taşıtlarının kullanılmasına dönük aktivitelerini arttıracağız. 27 metre uzunluğunda bir gemi yaptırdık ve Ayvacık ilçesine göndereceğiz. Ayvacık ilçesindeki Suat Uğurlu Barajı’nın ortasındaki gölün hemen arkasındaki bir noktayı turizm alanını ilan ettik. Turizm Bakanlığı ile birlikte oraya bum bola türü bir konaklama tesisi yapma yönünde projelerimiz var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber