Başkan Yıldırım’dan ‘3.lig’ açıklaması

Başkan Yıldırım’dan ‘3.lig’ açıklaması
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta şampiyon ilan edilen Çarşambaspor’un 3. Lige çıkmasıyla birlikte takım ve taraftar büyük sevinç yaşarken, Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım gelecek sezon 3.ligde oynayacak Çarşambaspor’a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Çarşambaspor’un bu sezon oynadığı futbol ve 3. Lig başarısı üzerine değerlendirmelerde bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “Çarşamba şehrinin gözü aydın olsun. Onlara 3. Lig'te profesyonel bir kulüple şampiyonluğu hediye ettiğimiz için ben ve yönetim kurulu olarak çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra Çarşambaspor'u başarıdan başarıya taşıyacağız. Ben ilk önce şunu belirtmek istiyorum. Burada bir başarı varsa, burada bir emek varsa bize önderlik yapan Belediye Başkanımız Halit Doğan'a çok teşekkür ederiz. Ben bu kazanılan şampiyonlukta bu emeklerde hepimizden daha fazla istekli ve emekli olduğunu düşünüyorum. Buradan Çarşamba spor camiası olarak tekrar çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA YOLA ÇIKILDI
Başkan Yıldırım, “Biz zaten sezona başlarken şampiyonluk parolasıyla başlamıştık. Hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Yönetimimizi ona göre kurduk. Gecemizi gündüzümüze katarak şampiyon olacağımıza inanarak bu yola çıktık. Bunu başarabileceğimize inandığımız için futbolcularımız, teknik direktörlerimiz ve yönetim kurulu olarak Çarşamba'ya ve futbol camiasına hissettirdik. Tekrardan Çarşambaspor’un Türkiye'de ne değerli olduğu bir marka olduğunu spor camiasında hissettirdik. Bunu bizde hissettik ve gördük. 17 puan farkla şampiyonluğumuzu ele alacağımızı lig bitmeden garantilemiştik. biz sadece hak ettiğimiz şampiyonluğun tescillenmesini bekliyorduk. Bununla alakalı en ufak şüphemiz yoktu. Tabi ki Kenan hocamızla ve yönetimimizle yaptığımız en son toplantıda devam etme kararı aldık. 3. Ligle alakalı çalışmamızı Kenan hocamız ve transfer kooperatifimiz yetkili bir çalışma yaptılar.” dedi.

“ÇARŞAMBA GÜNÜ KUTLAMA YAPILACAK”
Kulüp Başkanı Yıldırım, “Yönetim kurulu ile aldığımız kararda Çarşamba günü Çarşamba ilçesinde Çarşambaspor için konvoy yapmayı düşünüyoruz. Malum pandemi sürecinde olduğumuz için fazla kalabalık olmadan gerçekleştirmek istiyoruz. Sonra da Kenan hocamızdan alacağımız rapor doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

“İLK 5 BİZE YAKIŞIR”
3. Lig için öncelik hedeflerine yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, “Çarşambaspor’un hedefi her zaman olduğu bölgenin bir üst hedefi oldu, şampiyonluk oldu. 3. Ligde de devam ettireceğiz. Bizim amacımız ilk 5'e girmek ve şampiyonluğa yakışır, seyirciye göz dolduran bir futbol oynayan takım oluşturmak. İnşallah bunu da başarırız.” ifadelerini kullandı.

“İNANCIMIZ TAM”
Yıldırım, “Buradan Kenan hocamıza başsağlığı diliyorum dün eşinin kardeşi vefat etmişti. Şu an cenaze dolayısıyla İstanbul'da. Onun gelmesini bekliyoruz. Hocamızdan alacağımız rapor doğrultusunda transferlerimizi ayarlayacağız. Nasıl bir iskelet yapı oluşturacağımıza karar vereceğiz,diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. Çarşamba'nın istediği profesyonel bir takımdı gördüğüm kadarıyla. Biz yönetim kurulu olarak Halit Başkanın önderliğinde bu meşaleyi yaktık. Bu meşaleyi Çarşambalı hemşehrilerimizin devam ettirmelerini, kulüplerine sahip çıkmalarını ve tribünler açıldığı zaman boş bırakmamalarını bekliyoruz. Daha fazla destek bekliyoruz. Hep birlikte kenetlenerek Çarşambaspor’umuzu daha güzel yerlere götüreceğimize inancımız tam.” dedi.

3. LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK
3. Ligler ne zaman başlayacağı sorusuna cevap veren Yıldırım; “Bu konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı. Önümüzde pandemi gibi zorlu bir süreç var inşallah en kısa zamanda atlatacağız. Süper lig 11 Eylül gibi, ligler de 25 Eylül gibi başlar diye düşünüyorum. Tabi ki bu resmi kararı alacak olan federasyondur.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER-FOTO:YAĞMUR AYAN-AYKUT ERAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber