Başkan Yıldırım, “Kapımız Herkese Açık”

Başkan Yıldırım, “Kapımız Herkese Açık”
Haber Expres Tv’de Nevzat Akkaya'nın sunduğu Erkan Demek'in yorumladığı 'Maç Sonrası' canlı yayının konuğu başarılı isim Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım oldu.

Haber Expres TV ekranlarında yayınlanan Nevzat Akkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı Erkan Demek'in yorumcu olduğu canlı yayında bu hafta konuk Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım oldu. Mütevazi ve çalışkan karakteriyle birçok izleyicinin ve taraftarlarının takdirini toplayan Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, kendisine yöneltilen sorulara en şeffaf haliyle cevap verirken, Çarşambaspor ve Samsunspor tarihinin zor şartlarından geçerek bu noktalara geldiğini vurgulayarak takımın şahlanmasının temelinde Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın olduğunu söyledi ve ilçede sporun diğer dallarına ve futbola verilen önem hakkındada değerlendirmelerde bulundu.

"Çoğu takımın yarısı kadar bütçeyle takımı buralara taşıdık"
İzleyici rekorunun kırıldığı yayında takımın içerisinde bulunduğu ligin zor gir lig olduğuna ve mücadele verdiği ortamın ekonomik anlamda zor şartlar altında olduğuna değinen Başkan Özkan Yıldırım, "Bana göre en zor grubun içindeyiz ve yine bana göre en az çoğu takımın yarısı kadar bütçeyle buralara taşıdık" ifadesini kulandı. Başkan Yıldırım, “Ayrıca bu grubun en zorlu grup olduğunu buna rağmen başka bir sıkıntı olarak ise 3. Lig yıllardır kendi bölgesinde oynanırdı şimdi süper lig gibi ülkenin 4 bir yanına gidiyoruz. Bu hem maddi hem de oyuncular için alışık olunmayan zor bir durum. Korona ve pandemi süreci de sıkıntı ve sorunları daha da arttırıyor" dedi. 

‘Oyuncu alırken birilerin tavsiyesiyle almamaya çalışıyoruz’
Başkan Yıldırım, oyuncu transferleri hakkındaki yorumları ise,  biz bir oyuncu alırken birilerin tavsiyesiyle oyuncu almamaya çalışıyoruz,ilk önce oyuncunun Çarşambaspor Kulübüne ve karakterine, kişiliğine yakışıp yakışmayacağına bakıyoruz, çünkü bu kulübün Cizre'sinden Batman'ını çoğu yere gittik. Bu kulübün çoğu yerde saygınlığı ve ağırlığı var. Bunlarında hesabını kitabını yapmak zorundayız" şeklinde olurken yine futbolun gelmiş olduğu ekonomik boyuttaki ivmesine önem vermesi değil de takımın değerlerine ve yapılarına ne kadar önem verdiğini gözler önüne serdi.

‘Eski yöneticilere kapılar her zaman açık’
Sporun bağlaştırıcı ve bütünleştirici yapısını bilerek bu bilinçteÇarşambaspor için her anlamda emek vermekten kaçınmayan Başkan Yıldırım, " Ben Çarşamba milliyetçisiyim. Geçmişimiz de geleceğimiz de bu memlekettir. Ömürlerini sürdürecek onlara rahat bir şekilde yaşayanların yaşamlarına dokunabiliyorsak en güzel mutluluktur bu. " şeklinde konuşarak geçmişte Çarşambaspor’da yöneticilik yapmış arkadaş ve isimleri maçlarda görmek isteğini vurgulayarak onlara kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu, gittikleri yerlerde ki edindikleri tecrübeleri ile fikirlerini almak içinde her zaman kendilerinin fikirlerini dinlemeye ve yol gösterici olarak rehber edinmeye açık olduğunu da sözlerine ekledi.

‘Destekler tam anlamıyla rahat ettirecek düzeyde değil’
Takıma yapılan bağış ve desteklerin bütün çıplaklığıyla ortada olduğunu ve ilçede bazı esnafların destek olmasından dolayı mütevazi kişiliğini bir kez daha ortaya koyan Yıldırım, esnafların direkt bağış olarak değil de reklam olarak katkılarının olduğu söyledi. Bu desteklerden dolayı esnafa teşekkürlerini sunarken desteklerin tam anlamıyla rahat ettirecek düzeyde olmadığını da sözlerine ekledi. Bu konuda destek vermek isteyen her esnafı da beklediklerini ekleyerek"En şeffaf halimizle buradayız.Esnaflarımız, halkımız ve destek vermek isteyen kim olursa gelip görüp gönül rahatlığıyla desteklerini verebilirler" diye konuştu

1111-005.jpg

‘Maç Sonu programı bölgede izleyici retyting’i kırdı’
Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın programa katılması ve aynı zamanda “Maç sonu” programının yurt dışından izleyicilerinden olan İsmet Özen isimli izleyicinin, Çarşambaspor-Arhavispor karşılaşması ve Samsunspor Eskişehirspor maçlarının skorlarını doğru tahmin edene Çarşambaspor ve Samsunspor forması hediye edeceğini açıklaması nedeni ile program izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü ve bölgede en çok izlenen program olarak reytingleri altüst etmeyi de başararak dikkat çeken bir program oldu.

Yayın sonu Canlı Yayın Moderatörü Nevzat Akkaya'nın Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’dan aldığı forma hediyesi sözü ise izleyicilerinheyecanladırırken, gelecek hafta forma için meraklı bir bekleyiş şimdiden başladı.

HABER-FOTO: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber