BAŞKAN YAZICI GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN YAZICI GÜVEN TAZELEDİ
 İYİ Parti Çarşamba ilçe başkanlığında gerçekleşen 2. Olağan ilçe kongresi korona virüse karşı alınan önlemler ışığında gerçekleşti .

 İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen 2. Olağan kongre öncesinde partililere ateş ölçümleri yapılması ve dezenfekte işlemlerinin ardından kongre salonuna geçildi. Çarşamba Belediye Meclis Üyesi ve Parti yönetim kurulu üyesi Filiz Karabaş’ın açılış konuşmasının akabinde kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Ardından gündem maddelerine göre devam eden kongrede, faaliyet raporları ve mali raporlar partililerin oylamasına sunuldu.

  Mevcut başkan Turhan Yazıcı kongrede yaptığı konuşmada,  partinin hedeflerini, çalışmalarını faaliyetlerini kongreye katılan üyelerle paylaştı. Başkan Yazıcı,“Türk siyasetinde ortaya çıkışımızla çok şeyi değiştirdik.Hesap yapanların hesabını oyun kuranların oyunlarını altüst ettik.Bunlardan da önemlisi milletimize nefes olduk demokrasimizi teminat altına aldık.Kendilerini tek söz sahibi görenlere sözün sahibinin millet olduğunu hatırlattık.Çarşamba ‘da ceketimi koysam Çarşambalı onu seçer diyenlere genel seçimlerde aldığımız oylarla iyi partisiz denklemin olanaksız olduğunu göstermiş olduk.

  Elbette bütün bu yaşanılmış gerçeklerle yetinmeyip daha fazlasını daha fazlasını başarmak adına çalışacağız.Çarşambayı, Çarşambalıyı ilgilendiren her meselenin ana odağında yerimizi alacağız.Buradan şimdi söz veriyorum, İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak yönetim kurulumuz adına, partimize gönül verenler adına Çarşambalı hemşerilerimize söz veriyorum.

 İyi parti önümüzdeki yerel seçimlerde Çarşamba Belediye Başkanlığı‘nın en güçlü alternatifi olarak sahada olacak.Bunun çalışmalarına bugünden başladık inanıyorum ki başaracağız.“dedi.
 

Başkan Turhan Yazıcı’nın konuşmasının ardından seçime geçildi.Tek aday olan mevcut başkan Turhan Yazıcı, katılımcıların aldığı oylarla güven tazeledi. Kongre oy sayımının tamamlanmasının ardından fotoğraf çekimi ve ikramlarla son buldu.

Başkan Turhan Yazıcı’nın Yönetim Kurulu listesi şu şekilde oluştu; Turhan Yazıcı (Başkan), Filiz Karabaş, Mücahit Semiz, Hakan Koskos, Resul Fırıncı, Mustafa Uzunoğlu, Mehmet Şen, Hüseyin Köksal, Dursun Ali Işıldak, Nevzat Şahin, Ali Dok, Hava Algül, Tülay Saraç, Emine Kılıç, Meryem Kahramanoğlu, Cemal Dursun, Necati Güler, Gökhan Alkan, Metin Balcıoğlu, Mustafa Aydoğdu, Metin Ismak, Hasan Tunç, Adnan Gökçe, Raif Atik, İrfan Sözen, Ahmet Torun, Yaşar Zengin, Sinan Serdar, Seda Pala, Nilüfer Coşkun, Azize Taşkın, Adem Alkan, Murat Köse.

1-105.jpg2-128.jpg3-112.jpg4-093.jpg5-061.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber