BAŞKAN TOK: "GENÇLERİN UFKUNU AÇAN PROJEYİ DESTEKLİYORUZ"

BAŞKAN TOK: GENÇLERİN UFKUNU AÇAN PROJEYİ DESTEKLİYORUZ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret eden Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 3”ün tanıtımını yaptı.

Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Ziyarete, Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü yöneticisi Yusuf Ertürk ve beraberindeki heyet katıldı.
Ziyarette “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 3” hakkında açıklamada bulunan Yusuf Ertürk, “Yarışmanın Samsun’da proje ortağıyız. Kayıtlar 25 Ekim’de başladı, 31 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. Yarışma Türkçe dilinde Kur’an-ı Kerim’e göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi adlı kitabından, dünya genelinde ise İngilizce olarak Muhammad/Martin Lings adlı kitabından yapılacaktır. Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ile katılımcıların, her Müslüman’ın bilmesi gereken temel bilgileri öğrenmesine yardımcı oluyoruz” dedi.

"ÖNEMİ BÜYÜK"
Bu tür yarışmaların ülkenin dört bir yanında yapılmasından onur ve gurur duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Böylesi güzel bir yarışmanın ülkenin dört bir yanında gerçekleşmesi bizleri duygulandıran ve onurlandırdı. İlkadım Belediyesi olarak bu tür yarışmalara elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. Yarışmada sunulan kitapla her Müslüman’ın bilmesi gereken temel bilgiler mevcut. Dini duyguların ayakta tutulması noktasında önemli bir konuma sahip olan büyük bir proje. Allah bu organizasyonu yapan herkesten razı olsun. Gençlerimizin bu tür bilgilere bu tür yarışmalara her daim ihtiyacı var. Geleceğimiz olan yavrularımıza bu bilgileri aşılamak zorundayız. Peygamberini bilen onun hayatını öğrenen bir nesil her zaman topluma faydalı nesil olmuştur. Gerek ailesine gerek çevresine her zaman gereken önemi vererek hassasiyet göstermiştir. Güzel ziyaretlerinden ötürü bu güzel kulübe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Daha sonra bu yılki “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 3” yarışma kitabı olan “Kur’an-ı Kerim’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi”, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel