Başkan Tok, Vatandaşın Nabzını Tutuyor

Başkan Tok, Vatandaşın Nabzını Tutuyor
Haftanın her günü esnaflarla buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım ilçemizi hep birlikte yukarılara hızla taşıyoruz” dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, haftanın her günü farklı bir caddede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin bir yenisinde Unkapanı Caddesi esnaflarının nabzını tuttu. Başkan Tok, sabahın ilk saatlerinde kepenklerini açan esnaflar ile bir araya geldi. Sıcak sohbet ortamında gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde Tok’a ilgi yoğun oldu. Esnafların istek ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Tok, sorunların hemen çözümlenmesi için çalışanlarına talimat verdi. İlkadım ilçesinin her geçen gün büyüyerek modernleştiğini, bu büyümenin yerel yönetimler olarak hızlandırdıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Her geçen gün değişen ve gelişen Samsun şehrimizin kalbi olan İlkadım ilçemizi hızla daha ilerine daha tepeye taşımak için 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

İlkadım ilçesinin Samsun’un kalbi olduğunu, İlkadım’ın her geçen gün hızla gelişmesi için mega projeler geliştirdiklerini söyleyen Erdoğan Tok, “Sabahın ilk saatlerinde Unkapanı esnaflarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sıcak sohbetlerini esirgemeyen esnaflarımızın istek ve önerilerini dinleyerek kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Haftanın her günü sabahın ilk saatlerinde esnaflarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında istişareler yapıyoruz. Çalışmalarımız dört koldan hız kesmeden devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimiz ile esnaflarımızla İlkadım ilçemizi hep birlikte yukarılara hızla taşıyoruz. Karadeniz Bölgemizin merkezi olan Samsun şehrimiz her geçen gün modernleşerek büyümeye devam ediyor. Bizler de Samsun şehrimizin kalbi olan İlkadım ilçemizin bu büyümeye ve modernleşmeye ayak uydurması için gece-gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlkadım ilçemizde hayata geçirdiğimiz ve daha nicelerinin temelini atacağımız mega projelerimiz ile yerel yöneticiler olarak şehrimizin gelişimine katkı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz