Başkan Togar ve eşi, kursiyerlerin taleplerini dinledi

Başkan Togar ve eşi, kursiyerlerin taleplerini dinledi
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, eşi Yasemin Togar ile birlikte Kutlukent Kültür Merkezindeki kursiyerleri ziyaret ederek taleplerini dinledi

Kutlukent Eğitim Kültür Merkezi içerisinde kurs gören kursiyer hanımlar ile hasbihal eden Başkan Togar ile eşi Yasemin Togar hanımlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinleyerek kursiyerlerle birlikte çözüm yolları ürettiler. Güzel bir sohbet ortamı içerisinde gerçekleştirilen ziyarette bayanlar taleplerini birinci ağızdan başkan Togar’a iletmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 
İlçenin neredeyse her mahallesinde farklı alanlarda kursların yürütüldüğüne dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Kutlukent Kültür Merkezimizde farklı alanlarda yürütmüş olduğumuz Halk Eğitim kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimizi eşim ile birlikte ziyaret ettik. İlçemizin neredeyse her mahallesinde yürüttüğümüz bu kurslarımız; kursiyerlerimizin bir araya gelerek sosyalleşmesinin yanında sıkıntılarını paylaşarak çözümler ürettiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği, dostlukların kurulduğu, evin yorgunluğunun ve günün stresinin atıldığı eğitim ve el becerileri kazanarak meslek edindikleri ve aile ekonomisine de katkı sağladıkları yerlerdir. Yani kurslarımız eğitimlerin verildiği, el becerilerinin kazanıldığı yerler olmanın dışında çok büyük ve önemli bir misyonu daha üstleniyor. Bu kurslarımızda kurs gören bayanlar birlikte birçok sosyal sorumluluk içeren çalışmayı da gerçekleştirdiler. Halk Eğitim kurslarımız birçok noktada hanımlarımızın sığınacağı limanlar haline geldi” dedi.
Kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünlerin satılması ve sergilenmesi konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Başkan Togar, “İlçemizde yürütülen kurslarda ortaya konan el emeği göz nuru ürünlerin satışının ve sergilenmesinin yapılacağı bir mekanın en kısa sürede hizmete sunulması ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuyu en kısa sürede çözeceğiz. Halk eğitim kurslarımızda üretilen ürünler bu satış yerlerinde satılarak kursiyerlerimize ekonomik bir kazanç sağlayarak aile bütçesine de destek olacak. İlçemizin dört bir yanındaki kurs merkezlerimizin yanında sadece hanımlara özel üç tesisimizin açılışını yapmaya hazırlanıyoruz. Kutlukent bölgemizdeki hanımların her türlü aktivitelerini yerine getirecekleri dört katlı hanımlar konağımız mart ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Artık bayanlar tüm donanıma sahip muhteşem bir merkeze kavuşuyorlar. Bu hanımlar konağımıza tüm kurslarımızı toplayacağız. Gerekirse Kutlukent bölgemizin uzak mahallelerine servisler koyarak bayanların ulaşım sorununu da çözeceğiz. Yine Aşağıçinik bölgemizdeki hanımlar konağımız ile Büyüklü Aysel Şenel Kültür Merkezimizin açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Kutlukent Kültür Merkezimizde kurs gören kursiyerlerimize bizleri misafir ettikleri ve el emeği göz nuru anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

20180222aw314214_02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel