Başkan Taşçı, Esnafla Buluştu

Başkan Taşçı, Esnafla Buluştu
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesinin daha iyi hizmet için kaybedecek bir dakikası dahi yok. Biz de bu gerçekten hareketle durmadan çalışıyor, üretiyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Mimar Sinan Mahallesi esnafıyla gerçekleştirdiği kahvaltılı buluşmada, gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Mahalle esnafının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda kendisine yöneltilen talepleri de dinleyen Başkan Taşçı, “Belediye-halk birlikteliğimiz böylesine kuvvetli olduğu sürece üstesinden gelinemeyecek sorun yok” ifadelerini kullandı.
Atakum ilçesindeki görev sürecinde bir buçuk yıla yakın zamanı geride bıraktığına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu süreci en verimli şekilde değerlendirdiklerini kaydederek, “Zamanı en verimli şekilde değerlendiriyoruz. Atakum ilçesinin en iyi hizmet, daha iyi hizmet için kaybedecek bir dakikası dahi yok. Biz de bu gerçekten hareketle ara vermeden çalışıyoruz. Göreve geleli bir buçuk yıl gibi bir süre geçti. Bu süre içerisinde gerek rutin belediyecilik hizmetlerinde gerekse sosyal belediyeciliğin gereği olan birçok başarılı projede imzamız var. Atakum halkıyla kurduğumuz güçlü bir bağ var. Belediye-halk birlikteliğimiz böylesine kuvvetli olduğu sürece üstesinden gelinemeyecek sorun yok” diye konuştu.
Yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, ilçedeki yollarda yaşanan sorunlara büyük oranda müdahale edildiğini ancak sorunun tamamen ortadan kaldırılamadığını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde ilçemizdeki yolların ciddi sıkıntı içerisinde olmasından hareketle, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizi hızlı bir çalışma temposu içerisine soktuk. Durmaksızın çalışan ekiplerimiz sorunların giderilmesi için çalışıyor. Yollardaki sorunları tamamen çözdük diyemeyiz ama bu sorunu ortadan kaldırmak için dur durak demeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz sürekli olarak asfalt ve sathi kaplama çalışması yapıyor. Öte yandan kendi üretimimiz olan kilitli parke taşları, ihtiyaç duyulan noktalara döşeniyor. Hedefimiz en kısa sürede ‘yol sorunları’ çözülmüş bir Atakum ilçesidir” şeklinde konuştu.
Hayata geçirilmesi projelerle ilgili bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, şunları söyledi: “Atakum Seyir Terası projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Çok yakında çalışma başlıyor. Hobi Bahçeleri projesinde sona yaklaştık, kısa süre sonra halkımızın hizmetine sunacağız. Köy Konakları projesi kapsamında konakları halkımızın hizmetine sunmaya başladık. Öte yandan Osmanlı Hamamları, Döner Kule Restoran, Lozan Çarşı Cadde, Akvaryum Park gibi birçok önemli projemizde en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacak. İlçemizin önemli eksiklerinden birisi de hastaneydi. Atakum ilçesine çok yakın zamanda ihtiyaç duyulan o hastaneyi en kısa sürede kazandırıyoruz. Daha onlarca proje de ilçemiz halkına hizmet vermek üzere hazırlanıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz