Başkan Süslü: ‘Böyle teveccüh görmedik’

Başkan Süslü: ‘Böyle teveccüh görmedik’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü seçim çalışmalarını değerlendirerek, “Partimize olan teveccüh her zamankinden daha fazla ve gün geçtikçe daha da arttığına şahit olmaktayız. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte” dedi

Genel seçimlere sayılı gün kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 1999 yılından bile daha fazla ilginin olduğunu belirterek, "Seçim çalışmalarımız devam ediyor. 9 adayımız da sahadalar. Her gün programlar var. Gerek merkez ilçelerimizde gerekse taşradaki ilçelerimizde her gün program yapmak kaydıyla adaylarımız çalışıyorlar. Biz de çalışıyoruz. Çok yoğun bir teveccüh ile karşı karşıyayız. Partimize 1999 yılından bile daha fazla ilgi var. Partimize olan teveccüh her zamankinden daha fazla ve gün geçtikçe daha da arttığına şahit olmaktayız. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte. Milliyetçi Hareket Partisi'ne bu kadar teveccüh olduğu gibi mevcut iktidara da bir o kadar tepki var. Hiçbir iktidara da bu kadar tepki olduğunu da görmedik" dedi.

baskan-suslu-‘boyle-teveccuh-gormedik’-(2).jpg

KURTULUŞ MHP’DE

Seçimlerden başarılı bir şekilde ayrılacaklarını dile getiren Başkan Süslü, "O açıdan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’da birinci parti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Çalışmalarımıza 6 Haziran'a kadar devam edeceğiz. 7 Haziran'da da sandıklarımızı, oylarımızı en güzel şekilde korumak kaydıyla MHP bu seçimden başarıyla çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü maalesef ülkemiz karanlık bir tünele doğru sokulmaktadır. Bu tünelin iki çıkışı vardır. Birisi iktidar mensuplarının ülkeyi bölünmeye, Türk milletini de köleliğe götüren, ucu karanlık ve sonu uçurum olan yoldur. Diğer yol ise ülkenin birliğini, beraberliğini, refahını, milletinin başı dik, alnı ak, karnı tok, sırtı pek olan ve güçlü devlet, mutlu millet hedefleyen milliyetçi hareketin iktidar yoludur. Bunun yolu birlikten beraberlikten, el ele, sırt sırta verip birlikte mücadele etmekten geçmektedir. Birlikte iktidara yürümekten geçmektedir” diye konuştu.

baskan-suslu-‘boyle-teveccuh-gormedik’-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber