BAŞKAN ŞEKER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN ŞEKER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Erol Şeker, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında ‘Birlik ve beraberlik’ çağrısında bulundu.

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Erol Şeker, yayınladığı mesajında, Türk milletinin şanlı ve gurulu tarihi boyunca her zaman vatanına milletine bağlığını vurgulayarak, " Türk milleti tarihi boyunca vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmış  birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla var gücüyle sahip çıkmıştır. Uğruna yüzyıllardır nice canlar feda edilen, ömrümüz pahasına koruduğumuz vatanımız, 15 Temmuz akşamı, tarihinin en kritik günlerinden birini yaşadı.Bizim gibi şanlı ülkeye ve millete sahip olan bir topluluğun en büyük değeri olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bünyesinde  içten içe planlanan emir-komuta zinciri dışına çıkarak darbe girişiminde bulunuldu. FETÖ'ye mensup oldukları anlaşılan bu grup, devlete ve millete karşı saldırıya geçmiştir. Bu hain saldırı karşısında şanlı Türk Milletinin  tek yürek olarak gayret göstermesiyle vatan hainlerine karşı dimdik ayakta durdu." dedi

Ayrıca Başkan Şeker sözlerine şu şekilde devam etti."15 Temmuz gecesi demokrasi ve milli iradeyi hiçe sayanların hesap etmediği en önemli şey var ki o da egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olmasıydı.15 Temmuz gecesi bu hainlere canı pahasına büyük bir kahramanlıkla dur diyen vatandaşlarımızdan ve güvenlik güçlerimizden şahadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi sonsuz rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Milletimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

HABER: Büşra KOCATAŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber