Başkan Sapancı’dan önemli açıklamalar 

Başkan Sapancı’dan önemli açıklamalar 
Saadet Partisi ilçe başkanı Zekai Adem Sapancı teşkilat çalışmaları, ilçe ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu

Başkan Sapancı yaptığı açıklamasında, “Covid - 19 hastalığı pandemi süreci bir yılını tamamladı. Üzücü ama insanlık tarihinin acı bir gerçeği ile karşı karşıyayız. Rabbimizden dileğimiz bir an önce bu durumdan kurtulmamızdır. Bütün insanlığın olduğu gibi, ilçemiz halkıda bu durumdan olumsuz etkilenmiş, dara düşen esnaf, çalışamayan millet bunalmıştır. Geçim sıkıntısı ile birlikte manevi yozlaşmanın da etkisiyle yaşam çok zorlaşmış buna merkezi hükümetin ekonomik yönetiminden doğan olumsuzluklarda eklenince aile içi huzursuzluklar ve buna bağlı olarak her geçen gün artan intiharlar haberi ile üzülüyoruz. Bu intihar olayları yaş sınırı gözetmeksizin ilçemizde de artarak devam etmektedir. Burada bu gibi halleri önlemek için çözüm olarak yerel yöneticileri ve belediye başkanı, muhtarlar, hatta mahalle imamlarını daha da fazla sorumluluk alanlarında insanlar ile alakadar olmaları, çözebilecekler ise yerinde değilse, ilgili kişilere taşımada köprü olmaları önemlidir. Bu gün bu darboğazdan el birliği ile partili partisiz, sen, ben gözetmeksizin bir bütün olarak hareket edilirse Allahın da rahmeti ve bereketi ile insanların yükleri hafifler. Biz burada teşkilat olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız.” dedi. 

f36156f4-b832-4afc-9c5a-9654ea5fdd18.jpg
BİYOKÜTLE SANTRALİ
Başkan Sapancı; “İlçemiz Eğercili Mahallesi’nde inşa edilen ve çalıştırılan santralin burada kurulmasına başından itibaren karşı durduk, meşru platformlarda bu zehir saçan santralin kapatılması için STK’lar öncülüğünde diğer siyasi partiler gibi bizlerde katıldık ve en üst düzeyde Genel Merkezimiz ve bizzat Genel Başkanımız aracılığı ile ülke gündemine de taşıyarak, "bu santralin yeri ova değil, yaşam alanlarından uzak farklı alanlar, kırsal kesimler olmalıdır" dedik. Sonuç itibarıyla gelinen son noktada bilir kişi heyetinin "yürütmeyi durdurma" kararı çıkarmasına sevindik, lakin hala santral pervasızca zehir saçarak çalıştırılmaya devam etmektedir. Bu hukusuzluğun bir an önce durdurulması, kararlara uyulması, santral müteşebbisini kim koruyor ve kolluyorsa bir an önce vicdan muhasebesiyle beraber hukuka uymaya davet ediyoruz.” Dedi. 


ŞEKER FABRİKASI ve OSB ALANI
Başkan Sapancı; Ülke genel politikalarından yanlış bir karar ile kapatılan 14 şeker fabrikasından birisi olan ilçemiz şeker fabrikasının son bir karar ile ayrı tutularak çalıştırılacağı, ekim dikim yapılacağı ve bu çerçevede iktidar yerel yöneticilerinin çiftçiye telkinlerde bulunmasına bizlerde sevinerek, milletimizi bizde telkin ve teşviklerle uyararak Erbakan Hocamızın bir emeği ve emaneti olan bu fabrikanın çalışması ve üretimde kalması için her platformda mücadelemizi yapmıştık. Ve üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz de. Gelinen son süreçte bu fabrikamızın çalıştırma, çalıştırılma heyecanı bitmiş, soğumuş, ve rafa kalkmış gibi görünüyor. Bu fabrikamız çalışmalı, çalıştırılmalı ve üretmelidir. İlçemiz ve ülkemiz için büyük bir şanstır bu. Bizim genel olarak karşı durduğumuz fabrika arsaları ile alakalı da ilçe ticaret ve sanayi odasının yaklaşık bir yıl önce hazırladığı, Valimiz, il Milletvekillerimizden, yerel yöneticilerden, çevre müteşebbislerden katılımların olduğu panele bizlerde katılmış ve bilgilendirilmiştik. Gelinen son süreçte neyin nasıl yürüdüğü ve nasıl yürütüldüğü konuları bize göre sulandırılmış ve ne yazık ki AK Parti iktidarının genel manadaki yanlış uygulamalarına maalesef ama maalesef bu arsalarda kurban gidecek düşünceleri bizlerde oluşmuştur.” Şeklinde konuştu. 


TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI
Başkan Sapancı; “Bir yıllık pandemi döneminde birebir halka inme çalışmalarımızda elbette aksaklıklar olmuş, dönemin hassasiyetleri de göz önünde bulunularak dar çerçeveli ikişerli nokta ziyaretleri, dar çerçeveli teşkilat toplantıları, haftalık ve aylık olarak devam etmektedir. Bileşim çağının nimetlerinden online çevrim içi toplantılar ile Genel Merkez, il ve ilçe toplantılarımıza devam ederek teşkilatımızı  canlı tutma gayretindeyiz. Periyodik olarak telefon ile aramalar ve haberleşmeler devam etmektedir. Haftanın bir günü ikişerli nokta esnaf ziyaretlerimiz devam etmektedir. Pandemi döneminde farklı zaman dilimlerinde Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz ile koordineli olarak ihtiyaç sahiplerine kumanya paketleri dağıtılmıştır” şeklinde konuştu. 

037ea00d-21b6-4bc6-a931-8d8ea7ed4839.jpg


ERBAKAN HOCAMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ
Sapancı, “Erbakan Hocamızın 10’ncu vuslat yılına özel Milli Gazetemizin ülke genelinde başlattığı kampanya ile hazırladığı 40 sahifelik Erbakan Özel sayısı dağıtımı hazırlıkları ilçemizde de tamamlanmış, basılıp gelmiştir. Hocamızın ölüm yıl dönümü olan 28 Şubat'ta koordineli olarak gençlik kollarımızca dağıtılacaktır. Bu vesile ile bir kez daha kurucumuz, liderimiz, Hocamıza ve bütün geçmişlerimize Allah'tan Rahmet dileriz.” dedi. 

ÜLKE GÜNDEMİ: “GARA ŞEHİTLERİMİZ”
Başkan Sapancı; “Hunharca katledilen 13 resmi görevli kardeşimizin şehit haberi ile sarsıldık. Şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyor, ailelerine sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu vesileyle bir kez daha lanet PKK ve onun yandaşları, lanet terör örgütü PKK ve onun türevlerini koruyup kollayan, lojistik desteğini açık eden ABD’yi, ABD’nin ülkemizdeki siyasi ortak ve müttefiklerini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Allah milletimize bir daha böyle acı, hunharca durum yaşatmaz İnşallah. Bu olay ile alakalı detayları Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ve Millet Vekilimiz Abdulkadir Karaduman bey açıklamış ve teröre ve destekçilerine karşı duruşumuzu belirtmiştir” dedi. 

“PANDEMİ VE EKONOMİ”
Aşı geldi gelecek, oldu olacak, yasaklar, ikircikli tutumlar ki AKP’nin bizzat Genel Başkanının katıldığı kongreler ve toplantılar tıklım tıklım dolu, ama o toplantıların yanı başındaki lokanta, çay ocağı vs. kapalı. Bu yanlış ve taraflı uygulamaları elbet milletimiz görüyor. Merkezi yönetimin yanlış sosyo ekonomik politikaları sonrası faize ve borca batmış millet halinden bezmiş ve intiharlar alabildiğine artmış. Manevi çöküntü, boşanmalar, ailelerin dağılması, AB raporları gereği çıkartılan kanunlar ülkemizi yaşanılmaz hale getirmiş ve bu vesile ile iktidar ve ortağının oylarının anketlerde her gün eridiğini söylüyor. Ülke ve dünya gündemi ile alakalı geniş çaplı açıklamalar Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu bey tarafından her hafta yapılarak milletimiz bilgilendirilip, duruşumuz, önerilerimiz milletimizce paylaşılmaktadır. Sonuç olarak, ülke yönetim biçimi ile yaşanılmaz bir hal almış olup, yeni yönetim, yeni söylemlere ve eylemlere ihtiyaç vardır. Saadet Partisi Milli Görüş hareketi ne zaman direksiyona geçip, ve ortak olmuşsa milletimiz rahat nefes almış, adil bir yönetim biçimi görmüştür. Saadet Partisi Genel Başkanı ve onun genç ve dinamik kadroları bu ülkenin geçmişine uygun, ruhuna uygun, önce ahlak ve maneviyat diyerek politikalar üretmeye hazırdır. Yapabilecek, irade, donanım ve azime de sahiptirler. Erbakan Hocamızın bizlere emanet ettiği Yeni Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya düzeni idealleri çerçevesinde inançlı kadrolar olarak bizler hazırız, ilçemizde de bu politikalar çerçevesinde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Biz inanıyoruz. Milletimizde bize inansın. Biz bu necip milleti hiç kandırmadık ve yanıltmadık!”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber