Başkan Sandıkçı: "Canik’in değerine değer kattık”

Başkan Sandıkçı: "Canik’in değerine değer kattık”
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri doğrultusunda ilçeye her alanda yeni yatırım ve projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Canik Belediyesi ana sponsorluğunda, Gökçepınar Mahallesi’nde 22. Geleneksel Çilek-Kiraz Festivali düzenlendi. Canik’te geleneksel olarak düzenlenen festivalinde vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, festivalde yer alan stant alanlarını ziyaret ederek, festivalde bulunan tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, festivalde gerçekleştirdiği konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verirken, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde geleneksel olarak düzenlenen Çilek-Kiraz Festivali’nde siz kıymetli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük bir kıvanç duyuyorum. İlçemizin tanıtımına önemli katkılar sunan, şehir içinden ve şehir dışından misafirlerimizi ağırladığımız bu güzide festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için azimle çalışarak her alanda kazandırdığımız proje ve yatırımlarımızla birlikte, bu tür organizasyonlara destek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Allah’ım birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ilçeye her alanda yeni yatırım ve projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, kazandırılan yatırımlarla ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti. Başkan Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemiz için canla başla çalışarak, eğitimden sağlığa, sanattan spora birçok kıymetli eseri ilçemize kazandırdık. Merkezi hükümetimizin yatırımları, ilçemizde ardı sıra hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımlarla ilçemizin çehresini değiştirdik, Canik’in değerine değer kattık. Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı’nda ilçemize olan hizmet aşkımızla insanımız ve memleketimiz için durmadan yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Canik’e eser ve hizmet kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, festival ağası seçilen İrfan Balcı’yı tebrik etti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir