Başkan Sağlam'dan Şeker'e Ziyaret

Başkan Sağlam'dan Şeker'e Ziyaret
Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ertan Sağlam, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve Yardımcısı Ali Kemal Totuk ile birlikte Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Başkan Ertan Sağlam ve Totuk ile karşılıklı bir süre ilçenin sorunları ve yaptıkları siyasi çalışmalar, Cumhur ittifakı içinde ki aldıkları pozisyonlar hakkında sohbette bulundular.

Ziyarette Başkan Sağlam, Müdür Şeker'e geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldiğini ve Çarşamba Şeker Fabrikası hakkında görüştüğünü söyleyerek, "Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici bir dizi ziyaretler ve Bölge Divan toplantısı için geldiği Samsun’ da bir süre özel görüşme sağladık. Özellikle sizin de yıllardır dile getirdiğiniz ve bölgemiz adına özellikle dünya da yaşanan savaşlar ve ekonomik krizler sonrası ortaya daha net çıkan şeker ihtiyacı ülkelerin adeta beka sorunu haline gelmiştir. Bu minvalde Genel Başkanıma Çarşamba Şeker Fabrikasının çalıştırılması adına kişisel dostluğu da bulunan TÜRKŞEKER kurumu Genel Müdürü Mücahit Aslan ve Tarım ve Orman Bakanımız ile görüşerek fabrikanın revizyon ve çalıştırılması için desteklerinizi vermenizi ve gerekli görüşmeleri yapmanızı arzuluyoruz dedik. Kendisi bizzat ilgilenerek konunun çözümü için mücadele vereceğini iletti. Bizlerde ilçe siyasetçileri ile hep birlikte başara bilir isek yakında bir araya gelerek Ankara’ya giderek konuyu Cumhurbaşkanımıza da iletmeyi hedefliyoruz. Sizlere de bu mücadelenizde teşekkür ediyorum. Bu fabrika açılmalı ama gizli bazı eller açılmaması için mücadele veriyor. On edenle sık sık açılmayacak desem de açılmadığı takdirde bu karar Çarşambaya hayır getirmeyecektir” dedi

Başkan Sağlam'a ziyaretinde Çarşamba Alperenleri Başkanı Ali Kemal Totuk'un da eşlik ettiği ziyarette kendilerine verdiği destek nedeni ile Başkan Sağlam’ a, en kısa sürede Ankara için çalışmaları hızlandıralım duyarlılığınız ve ziyaretiniz için ayrıca Çarşambalılar ve Şeker camiası adına bir kere daha teşekkür ediyorum” diyerek ziyareti sona erdirdiler.

a-037.jpgy.jpg

HABER: Büşra KOCATAŞ – Berat GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber