BAŞKAN SAĞLAM GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN SAĞLAM GÜVEN TAZELEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği 2. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Ertan Sağlam güven tazeledi.

Çarşamba Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen olağan kongreye Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Büyük Birlik Partisi’nin ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri siyasi parti temsilcileri ve partililer salonu doldurdular.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kongrede daha sonra gündem maddelerine geçildi. Divan teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’na geçildi. Ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okundu ve oylandı. Daha sonra partinin en yaşlı üyelerine plaket ödülü töreni yapıldı.

Kongreye katılan Bağımsız Milletvekili Erhan Usta yaptığı kısa konuşmada, “ Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendi ifadesiyle biz milletin önüne ne Avrupa’lı ne de Asya’lı bir ülkü koyuyoruz. Biz milletin önüne kendi ülküsünü koyalım. Kaynağını kendi milli gerçeğinden, kendi değer yargılarından, kendi coğrafyasından, kendi tarihinden, kendi imkanlarından olan bir milli siyaset koyalım. Bu milli ülke etrafında milletimizle birlikte olalım. İşte bu ülkünün adıdır Büyük Birlik ve bu dava bu ülkü büyük bir davadır, büyük bir ülküdür. Bu camia da büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinden sonra bu sorunu bir kat daha artmıştır. Biz görüyoruz ki Büyük Birlik Camiası her zaman geçmişte bu sorumluluğunun farkında olmuştur. Bundan sonra da aynı sorumluluk içerisinde, aynı farkındalık içerisinde bu davasının takipçisi olacaktır. “ dedi.

Kongrede konuşan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, “Biz Türkiye’de, Karadeniz’de, Samsun’da ismimizi duyurduk, Çarşamba’mızı temsil ettik. Büyük Birlik Partisi’ni Çarşamba da ittifaklar halinde ikinci parti haline getirdik. Bizler ekip olarak genel seçimde sahalara indik ilk Çarşamba’da başladık. Ve tüm ilçelerimizde partimizin reklamlarını yaptık ve seçim öncesi tanınmasını sağladık. 31 Mart yerel seçimlerinde bizler sahaya indik uzun bir araştırma, uzun bir çalışmalar sonucunda Büyük Birlik Partisi 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çarşambadaydık. Bölge başkanı olarak ben kendim olarak arayışlar içine girdim. Herhangi bir sonuç alamayınca Çarşamba ilçe başkanı adayı tek ben oldum. Tekeden süt çıkarırcasına çalıştık, mücadele ettik. Çarşamba’nın her tarafını adım adım, santim santim gezerek Büyük Birlik Partisi davasını anlattık. Ve bunun neticesinde Çarşamba üzerinde yedi bine yakın oy aldık. Çarşamba da ülkücüler alperene hizmet etsin. Nasıl bir hizmet yapıldığını gösterelim amacıyla yola çıktık. İnşallah bu kongremizden sonra eğer Allah nasip ederse bayrağımızı Çarşamba belediyesine dikeceğiz. “ şeklinde konuştu.

Kongrede konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut Başkan Ertan Sağlam’ın güven tazelediği seçimde ayrıca üstün hizmet veren partililere ödül takdimi yapıldı. Seçim sonrası program son buldu.

HABER: Yağmur AYAN – Feyza Nur YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber