Başkan personelle tanıştı

Başkan personelle tanıştı
Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı Belediye Personeli ile bir araya geldi

Personel ile tanışan Belediye Başkanı Halil Kalaycı personel ile yaptığı toplantıda, vatandaşlara güler yüz gösterilmesi gerektiğini söyleyerek memnuniyetin ön planda tutulması, herkesin işine sahip çıkması ve vatandaşlara en seri ve en kaliteli hizmetin sunulması konusunda telkinde bulundu.

Hep birlikte Ayvacık’ın hizmetkârı olacağız diye vurgu yapan Belediye Başkanı Halil Kalaycı “ Ben herkesin kendi meslek dalına göre kendi bildiği işte verimli olacağına inanıyorum. Üstüne basa basa söylüyorum. Gerçekten hakkıyla çalışanın başımızın üstünde yeri vardır ama çalışmayan görevini ihmal eden veya çalışıyormuş gibi görüneninde aramızda yeri yoktur. İşinizi sahiplendiğimiz ve vatandaşlarımıza güler yüz gösterdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle bizim daha yapacak çok işimiz var diye düşünüyorum. Bizim işimiz vatandaşlarımıza kaliteli hizmet etmek, oy veren vatandaşlarımıza iyi ki oy vermişim, vermeyene de niye vermemişim ki dedirtmektir. Üzerimizde taşıdığımız yükün sorumluluğunun bilinciyle, İlçe vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak işimiz  hizmet olacak.  Herkesi kucaklayan hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemizi inşallah birlikte yapacağımız özverili çalışmalarımızla hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

                Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olacağı, belediye hizmetlerinin İlçenin her noktasına ulaşacağı bir hizmet anlayışıyla çalışacağız. Çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir İlçe oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için mücadele edeceğiz.  Artık biz bir ekibiz. Bu günden itibaren bunun bilincinde olmamızı Gönül Belediyeciliği anlayışıyla güler yüzlü belediyeciliği sergilememizi istiyorum. İlçemizde bulunan tüm kurumlarımızla el birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle 7 gün 24 saat hizmet ederek, “ben” değil “biz” diyerek, el ele, gönül gönüle İlçemizi en iyi şekilde geleceğe taşıyacağız.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir