BAŞKAN ÖZKAN YILDIRIM ŞEKER HABER TV’DE SORULARI YANITLADI

BAŞKAN ÖZKAN YILDIRIM ŞEKER HABER TV’DE SORULARI YANITLADI
Çarşambaspor kulübü başkanı Özkan Yıldırım, Nevzat Akkaya’nın konuğu olarak katıldığı Maç Sonrası programında Şeker Haber TV’de takımdaki son gelişmeleri ve gündeme dair bütün soruları yanıtladı.

Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Takımın son durumunu, Play-off’daki düşüncelerini ve sakat oyuncuların durumu gibi birçok konuya değindi. Başkan Yıldırım şunları ifade etti. “İdlib’deki şehitlerimize Allahtan Rahmet, yakınlarına sabır, Milletimizinde başı sağolsun, İnşallah bu kötü günleride atlatıp  güzel günler bizim olacak temennisin de bulunuyorum. Hafta sonu oynadığımız Atakum maçına gelirsek, galip gelerek 3 puanımızı aldık ama şehitlerimizin üzüntüsünden dolayı tadı tuzu olmayan bir maçtı.” dedi.

“HALİT DOĞAN ÖNDERLİĞİNDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLADIK”

Başkan Özkan Yıldırım, “Biz bu işe başladığımız da ilk önce yönetimimizi kurduk. Spor açısından Çarşamba da olmayan birlik ve beraberliği, Belediye Başkanımız Halit Doğan sayesinde yakaladık. Başkanlığa geldikten sonra hemen kolları sıvayarak işe koyulduk. Çarşamba da bütün siyasi Partileri dinledik. Onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Benimde 2014-2015 sezonundan kalan bir tecrübemle, yönetimimizle kafa kafaya vererek takımımızı kurduk. Bu yolda mutlaka başarı getireceğine inandığımız Kenan Yelek hocamızla anlaştık ve oda bizi yanıltmadı. Buradan Teknik Ekibimize de çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.

SAYGI VE SEVGİ İLE BAŞARIYI SAĞLADIK

Yıldırım, “Biz yönetim olarak ilk önce takımda saygıyı ön plana çıkarttık. Tabi saygıyla birlikte sevginin de geleceğine ve bu şekilde aile kuracağımıza inandık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Futbolcu kardeşlerime de Atakum maçına kadar gösterdikleri karakterli duruşları için çok teşekkür ediyorum.”

ÇARŞAMBASPOR BÜYÜK BİR MARKA

Çarşambaspor Kulüp Başkanı, “Çarşambaspor geçmiş dönemlerde büyük başarılara imza atmış bir kulüp dolaysıyla çok büyük bir marka. Son 10 seneye baktığımız da takım genelde ligi 2. veya 3. bitirdi. Bundan dolayı taraftarların kafasında yine bir acaba mı sorusu var. Ama biz yönetim olarak taraftarlarda oluşan algıyı kırdığımızı düşünüyorum. Tabi ki futbolcularımızı da böyle inandırdık. Antrenmanlarda onları yalnız bırakmadık daima hep arkaların da durduk ve durmaya da devam edeceğiz.” dedi.

BİRÇOK KEZ HAKEM FACİALARIYLA KARŞIYA KALIYORUZ

Yıldırım, “Gittiğimiz bazı deplasmanlarda çok iyi ağırlanıyoruz fakat bazıların da ise sorun yaşamaya devam ediyoruz.  Mahalle kavgası gibi çocukça sorunlarla karşılaşıyoruz. Stad sorumlusu olsun, diğer yetkililer olsun hepsi ayrı konuşuyor. Böyle sorunlar hakemleri de etkiliyor. Kastamonu da Muhammed Özdemir’in attığı golde top kale çizgisini 1 metre geçmesine rağmen  gol kararı gelmiyor, size soruyorum son hafta oynadığımız Atakum maçın da Harun’un gördüğü ikinci sarı kart kartlık bir pozisyon mu ? değil. Bir önceki maçta  Veysel’in gördüğü kırmızı doğru karar mı ? değil. Bunun gibi birçok kez hakem facialarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Fakat sağolsun Halit Başkanım birkaç deplasman hariç  bizi yalnız bırakmadı ve bu şehrin markasını hep beraber en iyi şekilde temsil ettik. Bu lig böyle. Buradan biran önce kurtulup artık profesyonel ligler de şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.”değerlendirmesini yaptı.

BU LİG DE MUHAMMED GİBİ İKİ OYUNCUYU AYNI TAKIM DA BARINDIRAMAZSIN

Yıldırım, “Şuan da amatör lig de Muhammed Özdemir gibi bir santrafor hiçbir takım da yok. Şimdi herkes bana soruyor başkanım neden sezon başında Muhammed ayarın da bir yedek golcü almadınız ? Bu lig öyle bir lig ki  takım da olan bütün futbolcular oynamak istiyor. Çünkü bu platform da herkesin oynamaya ihtiyacı var dolayısıyla aynı kalitede 2 oyuncuyu takım da barındıramıyoruz. Biz bunları bilerek yola çıktık ve sezon başından beri başarının geleceği hissiyatını hiçbir zaman kaybetmedim. Futbolcular da da birlik ve beraberliği gördüm. Şimdi Muhammed ameliyat oldu ve sezonu kapattı. Ama ben santrafor mevkisinde kim oynarsa oynasın o bölgenin eksikliğini dolduracağını düşünüyorum ve inanıyorum. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi çok karakterli bir oyuncu grubumuz var ve bizim onlara güvenimiz tam.” Şeklinde konuştu.

3. LİG ÇALIŞMALARIMIZI YAPIYORUZ

“Çarşambaspor burada yaşayan herkesin takımı. Biz tabi ki 3. Lig çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama  ne olur bilemem. Şöyle bir şey var inanmadığınız hiçbir başarıyı yakalayamazsınız. Biz altyapıyı da yukarıya çektik. Bu bu sene 3. Lig’e çıkarsak gençlerimizi de kendimize çekeceğiz ve bu bize daha çok başarıyı getirecek. Dediğim gibi biz Çarşamba da futbol’u çok üst seviyeye çıkarttık ve bunun devamını da getireceğiz.”

BEN KADROYU SAHA DA GÖRÜRÜM.   

Özkan Yıldırım, “Teknik Ekibimizle yaptığım toplantılarda Kenan Yelek’e hiçbir zaman kadroyu sormadım. Ben kadroyu saha da görürüm. Kenan hocama ve ekibine güvenim tam santrafor eksikliğini de en iyi şekilde çözecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten hocamızla yaptığımız konuşmalarda da onu en çok tedirgin eden suni çim de oynayacak olmamızdı. Tabi ki bu durum sakatlık yaşama oranını ciddi şekilde yukarıya çekiyor.  Nitekim de hocanın korktuğu durum başına geldi. Golcümüz sakatlandı.” dedi.

BU TAKIM ÇARŞAMBA HALKININ TAKIMI

Başkan Özkan Yıldırım son olarak, “Biz Allah’ın izniyle şampiyon olacağız. Bu takım Çarşamba halkının takımı. Herkes sahip çıksın. Tribünleri dolduralım. Birlik ve beraberlik için de 3. Lige çıkalım. Son olarak da şunları ifade etmek istiyorum burada bana bu konuları açıklama ve konuşma fırsatı verdiği için Şeker Haber TV’ye teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın konuk olduğu ve 1 saat süren program, soru-cevapların ardından sona erdi.

HABER: Fahri GÜNGÖR – Serdar YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber