Başkan Özkan ve Akkaya' dan net mesajlar

Başkan Özkan ve Akkaya dan net mesajlar
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta mücadele eden ve son iki haftada 6 puan alarak dikkatleri üzerine çeken Yeşil beyazlı takımda hedef Bartın spor maçı ve mutlak 3 puan.

Futbolcuların antrenmanlarda ki neşeli olmaları ve istekli olmaları herkesi gelecek için umutlandırıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta mücadele eden ve son iki haftada 6 puan alarak dikkatleri üzerine çeken Yeşil beyazlı takım Bartın spor ile bu hafta kendi saha ve seyircisi karşısında oynayacağı maça kilitlendi. Birol Akkaya idaresinde sıkı çalışmalarını Adapark  Çarşamba spor tesislerinde günde iki idmanla sürdüren Çarşambaspor da Akkaya oyuncularına kondisyon ve kısa paslaşmalar ile son vuruşlarda isabet çalışmaları yaptırması dikkat çekti.

carsambaspor1.20141106100135.jpg

Adapark tesislerinde ki sabah idmanında futbolcularını ısındırma koşusu ile çalışmalara başlayan Teknik Direktör Birol Akkaya daha sonra takımı 5 e ayırarak kısa mesafe koşuları, ikili markajlardan kurtulma, kondisyon, pas ve top sürme- pas verme çalışmaları ile hem kondisyon yüklemesi yaptı hem de takımda ki daha hızlı oyun kurma ve gol atma çalışmasında oyuncuların adeta pestilini çıkarttı. Antrenmanlarda oyuncuların sık sık zorlandıkları görülmesine rağmen Bartın spor için kilitlendikleri ve mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getirmeleri gözlerden kaçmadı.

Antrenmanın son bölümünde takımı eayıran Akkaya, futbolcularına kısa saha da gol atma ve paslaşma çalışması ile antrenmanı sona erdirdi. Bu arada son haftaların en çok koşan ve geçen hafta bir golün asistini yaparak dikkat çeken Yılmaz'ın burnuna gelen top kanamaya neden oldu. Sağlık görevlisi tarafından saha içinde ilk müdahale yapılan Yılmaz daha sonra antrenmana devam etti. Antrenmanda Kahraman, Eren, Cihan gibi oyuncuların istekli ve geçen haftalara oranla daha hareketli ve isabetli vuruşları gözlerden kaçmazken özellikle Eren ile Kahraman'ın antrenmanda ki golleri herkesi sevindirirken öğleden önceki çalışmalar bu şekilde tamamlandı.

baskan.20141106100149.jpg

Antrenman sonrasında Bartın maçı öncesi takım hakkında açıklamalarda bulunan Çarşamba spor Başkanı Özkan Yıldırım, "Güzel Orduspor maçı sonrasını değerlendirirken önce Tarkan Hocamızın dönemine değinmek isterim. Tarkan hocamızla da iyi çalıştık ama futbolun cilvesi bu. Onunla gelmeyen ama Turhal ve Terme Spor Maçlarında Güzel Oyun Ortaya Koymamıza Rağmen Kazanamamıştık ve onunla anlaşarak yollarımızı ayırdık.  Ve hemen Birol Hoca ile anlaşarak çalışmalara başladık" dedi.

Bu değişimle birlikte o iki maç ve hoca değişimi sonrasında Birol hocamızla önce Sinop spor maçına çıktık ve 2-1 kazandık şeklinde açıklamalarına devam eden Yıldırım, "Akabinde Güzelordu spor karşılaşmasında patlama yaşadık ve 6-1 gibi güzel bir skorla sahadan ayrıldık.  Bu yıl bizim en büyük dezavantajımız takımı son anda alıp yeni bir kadro ile lige başlamamız oldu.  Bu en büyük eksiğimiz oldu ama insanlar şunu iyi bilmiyorlar. BAL Ligi çok farklı ve zor bir lig. Bir takımı eleştirirken BAL liginin konumunu ve kanunlarını nizamlarını iyi bilip eleştirmelidirler. Bu ligde çok kazan kazanıyor. Mesela futbolcu ile yaptığımız anlaşmanın hiç bir hükmü yok. Futbolcu her 31 Mayıs ayı geldiğinde mesela serbest kalıyor. Kadro dağılıyor. Bu nedenle yeni takım kurmak gerekiyor bu sıkıntıları yaşadık ve bunu da başardık sanıyorum" diyerek şöyle devam etti.

Antrenman sonrası takım hakkında açıklamalarını aldığımız Teknik Direktör Birol Akkaya ise yaptığı açıklamasında, "Bartın spor ile bu hafta yapacağımız maça takım oalrak çok iyi hazırlanıyoruz ve takım oyuncularımızın da biraz özgüveni geldi. Bu hafta oynanacak Bartın maçını da kazandığımız takdirde bu takımı bu ligde artık kimse tutamaz. Bunun nedeni de yaptığımız çalışmaların karşılığını da yavaş yavaş sahada almaya başladık. Oyuncularım da eskiye göre daha arzulu ve istekli ve özgüvenlerini artık sahaya yansıtmaya başladılar. Bu hafta Güzelordu maçından daha daha iyi bir tempo ile bu maçı da kazanarak atlatacağımızdan eminim" dedi.

Her zaman söylüyorum BAL liginde koşmaz, mücadele etmezsen kazanamazsın. Bu nedenle kondisyon, şut, pas, kısa paslaşma çalışmalarına ağırlık veriyoruz diyen Akkaya, "Koşan takım her zaman kazanır. Bunu da maçlarda koşarak semeresini alıyorlar. Koştuğun an saha da kesinlikle kaybetmezsin. Güzelordu maçında takım çok istedi ve istekliydi. Bunu maçın başında gösterdiler ve girilen her pozisyonu da gole çevirdiler. İlk başlarda 2-0 iken 1 gol yediğimizde zorlanmış gibi göründük ve uyuyan balığı uyandırdık gibi oldu. Ama özellikle ikinci yarı bazı değişiklikleri de yaptıktan sonra biraz rakip iyi oynamaya başladı gibi görünse de oyuncularımın attığı peş peşe goller gelmeye başlayınca rakibin de gardı düştü ve farklı kazandık."

gdrdgsyr.jpg

Güzelordu maçında sahaya çıkan on birle Bartın spor maçına çıkmayı düşündüğünü değişikliğe gitmek istemediğini dile getiren Akkaya, "İnşallah sakatlık falan olmazsa düşüncem bu ama asıl gösterge antrenmanlarda ki istek ve başarı daha etkin olacak. Kim daha arzulu ve istekli ise o oyuncularımla sahaya çıkacağız. Bundan sonrasında ise hep iyi takım dediğimiz çoğu takım Çarşamba'ya gelecek ve içerde oynayacağız bu takımlarla. İç sahada puan kaybetmediğimiz sürece hedefe gideriz ama kaybedersek şampiyon olamayız. Deplasmanlarda ise en kötü sonuç ise en kötüsü beraberlik olmalıdır. Bunları bırakalım bu haftaya bakacak olursak dediğim gibi en iyi takımlardan birisi Bartın spor ki bu hafta yendiğimiz anda bu rakibi saf dışı bırakmış olacağımız için ve şampiyonluğu istiyorsak kesinlikle kazanmak zorunda olduğumuz bir maç ve kesinlikle kazanacağız. Hem de Güzelordu maçından dhaa iyi bir oyunla kazanacağımızı dile getirebilirim. Ben şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum ve taraftarlarımızı da tribünlerde ki yerlerinde heyecanlı bir maç seyretmeleri takımlarına sahip çıkmaları için davet ediyorum" diyerek açıklamalarını sona erdirdi.  

 

 

Güzelordu maçı sonrasında Bartın spor maçı için birkaç söz söylemek gerekirse biz başarıyı seven insanlarız. Bunu özel iş hayatımızda da ortaya koyuyoruz ifadeleri ile devam eden Başkan Özkan Yıldırım, "Bunu zaten en büyük destekçimiz İRON Demir sahipleri Engin ve Cengiz beylerin de de görebiliyoruz. Bizler de insanız bunların göz ardı edilmemesi gerekiyor ve bu hafta mutlaka bir kere daha kazanarak sahadan ayrılacağız. Yine Ordu maçı ile oyuncularımızın Birol Hocamızın da gelmesi ile güven geldi ve farklı kazanmasını bildik. Allahın izni ile bu haftada kazanacağımızı ve hedefimize gideceğimize biz inanıyoruz" dedi.

Çarşambaspor bir markadır ve şehir bu markasının farkına varmalıdır diyen Yıldırım, "Taraftarlarımızı, halkımızı da bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bartın maçına gelmelerini ve tribünlerden desteklemelerini istiyoruz. Bu gün bakın Kastamonu ve Amasya spor il takımları olmalarına rağmen onların maçlarını 10-12 bin seyirciye oynuyorlar. Biz ilçeyiz ama baktığınızda bizim nüfusumuzda onlardan aşağıya değil. Bazı şeyler sadece lafla olmuyor artık halkımızın da icraatlarını bekliyoruz. Bu gün maddi sıkıntı olmadığı gibi İRON sahibi Engin ve Cengiz  beyler Çarşamba'yı Yeşil beyazlı bayraklarla süsledik. Tesislerimizde mesela bir köşesi yoktu onu yaptık. BAL ligi olmasına rağmen maçlarımızı aks tv den canlı yayınlıyoruz. Yerelde sizler yani ilçe gazetecilerimiz el birliği içinde ve bizlerle güzel bir ortamda çalışıyoruz. Bu noktadan sonra sadece halkımızdan ve taraftarımızdan sonsuz büyük destek bekliyoruz. Onlar arkamızda oldukça bu yıl hedefe mutlaka gideceğimizden kuşkumuz yok" diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber