Başkan Özden'e Teşekkür Ziyareti

Başkan Özden'e Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden'e pandemi sürecinde esnafa sağladığı katkı ve destekler dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Demirciler Odası Başkanı Kerim Çakır, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'e makamında ziyarette bulundular. Pandemi döneminde esnaflara sağladığı destek ve katkılar dolayısıyla teşekkürlerini sunmak isteyen Başkan Bala ve Çakır, ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde esnafların büyük sorunlarla baş ettiklerini, bu süreçte de AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'in büyük katkılarda bulunduğunu belirttiler.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerden ötürü şükranlarını sunan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Başkan Musa Bala ve Başkan Kerim Çakır'a nazik düşünceleri için teşekkür etti.

Esnafa sağlanan sosyal yardımlar üzerine bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret, Çarşamba'nın simgesi olan 8 Köşe Kasket ve Yumurta Topuk ayakkabısı figürlü hediyenin takdimi ile son buldu.

HABER: Yağmur AYAN - Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber