BAŞKAN ÖZDEN’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

BAŞKAN ÖZDEN’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığına atanan Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanlığına atanan Taner Özden İlçede ziyaret turlarına başladı. Ziyaretler kapsamında başkan Özden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan İlçe başkanı Taner Özden, “İlçe Başkanlığı atamamızın ardından İlçede ziyaret turlarına başladık. Ziyaretler kapsamında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ahmet Yılmazı ziyaret ettik. Seçildiği günden bugüne kadar Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak önemli projelere ve çalışmalara imza atan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’a teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ise, “Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Taner Özden, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanlarına yaptığı ziyaret çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretimize geldi. Başkanımıza yeni atandığı görev için başarılar dileriz.” Dedi.

AK Parti’nin Eski İlçe Başkanı ve Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Acar’ın da bulunduğu ziyarette geçmiş teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber