Başkan Osma, ‘İSTİFA ETTİ!’

Başkan Osma, ‘İSTİFA ETTİ!’
Geçtiğimiz hafta yapınla kongrede Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Genel Kurulunda Başkanlığına seçilen Adem Osma, 15 yıldan beridir hemen her kademesinde görev yaptığı Esnaf Odası Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

‘BÜTÜN ENERJİMİ BURAYA HARCAMAK İSTİYORUM’
Çiçeği burnunda Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Başkan Osma, “2009 yılından bu yana yürüttüğüm Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevimden bu gün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. 17 Temmuz’da yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda şahsıma gösterilen teveccüh ile Başkan seçildim. Bundan sonra bütün enerjimi ve mesaimi burada harcamak istiyorum.

 ‘ODAMIZLA GÖNÜL BAĞIMIZ SÜRECEK’
2009 yılında Esnaf ve Sanatkarlar Odasına  üyelerimizin inisiyatifi ve oyları ile seçildikten sonra bu gne kadar kirada bulunan Esnaf odamızı bu günlere getirebilmek için çok çaba sarf ettik. Az da olsa ne yaptınız diyenlere sadece şunu söylemek isterim. Samsun ve diğer ilçelerde birçok Odalar hale kiradayken, Salıpazarı ilçemizde odamıza mülk kazandırdık. 15 yıldır esnafımızın her zaman ve her dönemde yanında olduk. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Bu süre zarfında bilerek veya bilmeyerek kırdığımız varsa başta üyelerimiz ile tüm insanlardan özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu günden itibaren ilçemizde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak sizlere hizmet edeceğiz. Esnaf Odası ile bugünkü istifa ile hukuki bağımızı kopardık ama gönül bağımız ebedi devam edecektir.

‘BAŞKAN KİM OLURSA OLSUN YANLARINDAYIM’
Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığından istifa için mevcut yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonrası böyle bir karar aldım. Sağolsun arkadaşlarımız da uygun gördü. Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yapılacak genel kurula kadar Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşımız Halit Çelebi yürütülecektir. Kendilerine başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımı ifade etmek istiyorum.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlığında görevini daha ileriye götürerek üyelere daha iyi hizmet vermek için yeni görevinde de aynı duyarlı ve hassas çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Başkan Osma, “İstifa ettiğim odamızdan manevi bağım sevgim asla eksilmeyecek ama bu demek  değildir ki yapılacak kongreye müdahil olacağım. Burada kesinlikle tarafsız kalacağımın da şimdiden bilinmesini kesin bir dille iletiyorum. Kimsenin bu konuyu suiistimal etmesini de istemiyorum.” Şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

HABER-FOTO: Büşra KOCATAŞ- Erol ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber