Başkan Mustafa Demir, Samsunspor'u uğurladı 'BAŞARACAKSINIZ, İNANIYORUM!..'

Başkan Mustafa Demir, Samsunspor'u uğurladı  'BAŞARACAKSINIZ, İNANIYORUM!..'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Play-off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunsporlu futbolcuları uğurladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 1'inci Lig'e yükselme müsabakalarının ilki için yarın akşam Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunsporlu futbolcuları İstanbul'a uğurladı. Demir, futbolculara, "Başaracaksınız, size inanıyorum" diye seslendi.

HAVAALANINDA MORAL VERDİ
Başkan Mustafa Demir, TFF 1'inci Lig'e yükselme Play-Off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak Yılport Samsunspor'lu futbolcuları ve teknik heyeti, Çarşamba Havalimanı'ndan İstanbul'a uğurladı. Başkan Mustafa Demir, Kulüp Başktanı İsmail Uyanık ile bir süre görüştükten sonra futbolcular ile tek tek tokalaşarak moral verdi.

DEMİR: BİZİM YERİMİZ SÜPER LİG
Samsunspor'u bugün bulunduğu konumdan kurtarmak için herkesin büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirten Başkan Demir, "Mazisi başarılarla dolu Samsunspor'umuzun bulunması gereken tek bir yer vardır, orası da Süper Lig'dir. Bu yolda büyük gayret ve çaba içerisinde olan Samsunspor'umuza, öncelikli hedefi olan 1'inci Lig'e yükselme yolunda ilk adımı atacağı Sakaryaspor maçında sonsuz başarı diliyorum. Başta kulüp yönetimi ve futbolcularımıza bizler de her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz" dedi.

KARŞILAŞMA YARIN SAAT 20.45'TE
Mustafa Demir daha sonra Kırmızı-Beyazlı ekibi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na uğurladı. Buradan takım otobosüyle Sakarya'ya geçecek olan Samsunspor kafilesi, maç saatine kadar bir otelde kampa girecek. Karşılaşma yarın saat 20.45'te Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

1-081.jpg2-097.jpg3-081.jpg4-062.jpg5-040.jpg6-026.jpg7-022.jpg8-017.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber