Başkan Mucur’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Mucur’dan Miraç Kandili Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Miraç Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Burhan Mucur'un mesajında şu ifadeler yer aldı: "Peygamber Efendimiz (SAV)'in, Yüce Allah'ın sonsuz kudreti tarafından bir gecede Mescid-i Aksa'ya getirilip ardından Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişi, gerçek imanla anlaşılabilen büyük bir mucizedir.

Miraç, en zor zamanlarda dahi bir çıkış yolunun olduğunu ve Yüce Allah'ın yardımının esirgenmeyeceğini gösterir. Peygamber Efendimiz (SAV) tarafından müjdelenen beş vakit namaz, Bakara Suresi’nin son iki ayeti ve Allah'a ortak koşmadan ölen kimselerin affedileceği müjdeleri, inananlara verilebilecek en kıymetli hediyelerdir. Bu bilinçle, Miraç Kandili'ni bol dua ve ibadetle değerlendirmeliyiz.

Türk-İslam Aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, bu özel gecede, vatan uğruna fedakarca canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize dualarımızın kabul olmasını temenni ediyorum. Mübarek Üç Aylar içinde yer alan Miraç Gecesi'nin, milletimizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın selameti için bir vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber