Başkan Levent Özden Güven Tazeledi..

Başkan Levent Özden Güven Tazeledi..
Samsun Büyük Otel’de gerçekleşen Samsun Genç İş Adamları Derneği'nin 4.Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Levent Özden güven tazeledi.

Divan başkanlığını SAMGİAD 1.Dönem Başkanı Orhan Sever'in yaptığı Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Levent Özden ''SAMGİAD 2008 yılında samimi arkadaşların Samsun şehri için düşündüğü samimi hayallerle kurulmuş bir dernektir. Derneğimiz konusu Samsun olan her platformda görev almayı hedef edinmiştir. SAMGİAD siyasetten uzak,hiç bir siyasi amaç gütmeyen,hiç bir siyasi düşüncenin ve ideolojinin ne ön bahçesi ne de arka bahçesi olan tamamıyla Samsun şehrinin meselelerini mesele edinen ,şehrinin dertleriyle dertlenen ,mutluluğu ile mutlu olan,Samsun'un  gelecekte hemen hemen her alanda olmasını istediği yeri bugünden hayal edip o hayallere ulaşmak için çalışan ,mücadeleler veren,yanlışı eleştirmekte nezaket sınırları içerisinde ve haddimizi bilerek geri kalmayan ancak doğru yapılanı ve de güzellikleri övmekte de bir adım geri durmayan ,Samsun şehri için ortak paydalarda var olmayı her zaman misyon ve vizyon edinmiş tamamıyla maneviyatla ve samimiyetle beslenen bir dernektir” dedi.

Başkan Levent Özden'in konuşmasının ardından faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi.Seçime mevcut Başkan Levent Özden tek liste ile girerken yapılan açık oylamada Levent Özden ve yeni yönetim kurulu SAMGİAD üyelerinden tam destek aldı.

 

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Levent Özden ''SAMGİAD bundan önceki yıllarda olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de duruşunu,çizgisini bozmadan ,bu şehir için ifade ettiği anlamı ve değeri hiç unutmadan yoluna devam edecektir.Bizler beraber güçlüyüz.Tüm üyelerimizle beraber anlamlı ve değerliyiz.Bu sebeple SAMGİAD'ı var eden tüm üyelerimizle beraber bu iki yılı yönetip aldığımız sorumluluğu ve emaneti gelecek döneme teslim edeceğiz. Başkan Levent Özden SAMGİAD'ın bugünlere gelmesinde emeği geçen,desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı..

Başkan Özden, SAMGİAD 1.dönem Başkanı Orhan Sever'e ve 2.dönem Başkanı Özgür Uyanık'a derneğe verdikleri maddi ve manevi destekler için şahıslarında tüm yönetim kurulu üyeleri adına SAMGİAD plaketlerini takdim etti.

 

Levent Özden Başkanlığındaki yeni SAMGİAD yönetiminde şu isimler yer aldı.

Yönetim Kurulu: Levent Özden , Savaş Gömeç , Ahmet Fil , Uğur  Gökçe , Levent Çakır , Hakan Yavuz , Bülent Genç , Ziya Ergül , Hakan Özön , İlker Kaplan , Bülent Pamuk , Onur Öztekin , Can Yüceloğlu

Disiplin Kurulu: Fikret Alışkan , Onur Bahattin Yılmaz , Semih Durgun

Denetleme Kurulu: Hüseyin Erdoğan , Emre Tüfekçi , Ramazan Kılıç

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel