Başkan Kul’dan Örnek Bağış

Başkan Kul’dan Örnek Bağış
Terme İlçesinde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası münasebetiyle Terme İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından stant açıldı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul organ bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi

Terme İlçesinde 3-9 Kasım ‘Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamında organ bağışı kampanyası düzenlendi. Terme Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Kaymakamı İlyas Gün, İlçenin sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katılarak organ bağışında bulundu.

 ‘Bir Kişiyi Kurtarmak Tüm İnsanlığı Kurtarmak Gibidir’

Organ bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya davet eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Bir insanın organlarını bağışlaması konusunda hiçbir sakınca yok. Ne dinen ne tıbben. Önemli olan öldükten sonra da hayat verebilmektir. Öldükten sonra belki birkaç insana daha hayat vereceğimi düşünmenin hazzını yaşıyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu mutluluğu tatmaya çağırıyorum. Bir kişiyi kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak gibidir.” Dedi.

Organ naklinin önemini anlatmak ve organ bağışı almak için Belediye olarak sağlık kurumlarına destek verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kul “Organ nakli için bekleyen hastalar her gün umutla iyi bir haber bekliyor. Bu hayati olay ve hiçbirimizin bu konuda gelecekte organ nakline ihtiyaç duymayacağımızın garantisi yok. Önemli olan alıcı durumuna gelmeden organ bağışının önemini fark edebilmektir. Tedavi için organ ve doku nakli bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” Dedi.

organ-bagisi-2.20141107115321.jpg

organ-bagisi-3.20141107115333.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber