Başkan Kul, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Başkan Kul, Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istek ve şikayetleri dinledi. Başkan Kul muhtarlara “Mahallelerdeki sorunları beraberce tespit edelim. Hep birlikte çözüm üretelim.” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Terme Belediyesi başkanlık odasında gerçekleştirilen toplantıya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan Yardımcıları Sezai Uzun ve Kamuran Toker, Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç, ilçeye bağlı tüm mahalle muhtarları, SASKİ Terme Şube Müdürü Hikmet Yılmaz ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

“MUHTARLARIMIZ MAHALLE HAKKINDA BİLGİ VE TECRÜBEYE SAHİP”

Terme için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul "İlk göreve geldiğimiz günden beridir daha önce de defalarca belirttiğimiz gibi her konuda halkımızın görüşünü alıp istişarede bulunarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün burada sayın muhtarlarımızla istişare toplantısı yapıyoruz. Çünkü muhtarlar bir mahallenin her türlü sorununu, sıkıntısını bilirler. Halkın ne istediğini, hangi hizmetin nereye nasıl yapılacağı konusunda bilgi ve tecrübeye sahiptirler.” dedi.

KOMİSYONLAR KURULACAK SORUNLARA YERİNDE BAKILACAK

Başkan Kul toplantıda Mahalle Muhtarlarının isteklerini tek tek not aldı. Muhtarların elektrik, su, kanalizasyon, mezarlık ve çöp konularında genel bir sorun profili olduğunu ifade etti. Muhtarlar Derneği Başkanı, ilgili mahalle muhtarı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Fen işleri yetkililerinden oluşturulan bir komisyon kurularak sorunların yerinde incelenmesinin çözümde etkili olacağının istişare edildiği toplantıda Başkan Kul “Sizin sorunlarınızı gidermek için buradayız. Bizim kurumumuzun dışında olan problemlerinize de elimizden geldiğince yardımcı olacağız.” İfadelerini kullandı.

ANLAYIŞ VE SABIR BEKLİYORUM

Toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden ve öncelikli olan sorunların çözülmesinde aceleci olacaklarını sözlerine ekleyen Kul; "Sizin açınızdan önemli, belki bizim gözümüzden kaçmış sorunları sizlerden dinliyoruz. Çözüm arayışını konuşarak, hep birlikte arayacağız. Belediye Başkanı olarak seçim endeksli çalışılmasını düşünen biri değilim. Bir plan içinde çalışalım. Ben burada emanetçiyim. Sizin sorunlarınızı gidermek için buradayız. Çalışmalarımızın her mahalleye yayılması biraz zaman alabilecek. Bunun için sizlerden ve vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyorum.” dedi.

KONU TERME OLUNCA BERABER OLALIM

Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç; "Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz” sloganı çok güzel bir slogan. Konu Terme ve Terme'ye hizmet olunca biz hepimiz beraber olalım. Biz sorunlarımızın çözüme kavuşturulacağına inanıyor ve bekliyoruz. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel