Başkan Köktaş’a Karabük’ten ziyaret

Başkan Köktaş’a Karabük’ten ziyaret
AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar ve Karabük İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü Özcan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı kongresi sonrası İl Başkanı Fuat Köktaş'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu anlamda AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar ve Karabük İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü Özcan, Başkan Köktaş'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar ziyarette yaptığı konuşmada, "Fırsat buldukça bölgemizde bulunan illerde yapılan parti çalışmalarını yerinde görmek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bu tür gezileri gerçekleştiriyoruz. Hem başkanımız Fuat Köktaş'a hayırlı olsun demek hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak istedik. Yeni il binasını da yakından görme fırsatı bulduk. Gezdik, dolaşıktık yeni il binası çok güzel olmuş. 12 günlük kısa bir sürede böyle bir il binasının yapılması çok başarılı bir olaydır" dedi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette kendilerini Samsun'da görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş da, AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar ve Karabük İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü Özcan'a çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel