Başkan Köktaş: “14 Mart Tıp Bayramı'nız kutlu olsun”

Başkan Köktaş: “14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun”
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, yayınladığı mesajıyla sağlık çalışanlarını kutladı

 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

10 yıl öncesine kadar doktor bulmakta zorlanan, ambulans olmadığı için yollarda hayatını kaybeden, ameliyat masasında sıra bekleyen kardeşlerimizin acısı halen yüreğimizdedir diyen Başkan Fuat Köktaş, "Her şeyin başı sağlık diyerek yola çıktığımız günden bugüne hamdolsun ki aşılmaz denilen sorunları hep birlikte aştık, her alanda olduğu gibi sağlıkta da devrim yaptık. Bütün hastanelerimiz ayrım yapmaksızın vatandaşlarımızın yaralarına merhem oluyor, sağlıklı geleceğe doğru hızla ilerliyoruz.

Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması, sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Bu bakımdan gerek ülkemizde, gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir.

'Önce insan” diyen bir yaklaşımla son yıllarda reform niteliğinde yapılmış olan dönüşümler ve bu dönüşümler sonucunda sağlık hizmetlerindeki almış olduğumuz mesafe ve başarı da ortadadır. Ne mutlu bize ki bu günü kutlarken, amaçlanan noktaya siz değerli sağlık çalışanlarının desteğiyle yaklaşıyoruz ve bu özverili çalışma ve desteklerinden dolayı da sağlık ordusunun beyni olan değerli çalışanlarına özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi "Mesuliyet yükü her şeyden, ölümden de ağır olan bir meslektir". Bu bağlamda Kendi hayatlarını, başkalarının hayatına akıtan, Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sağlık başarı ve mutluluklar dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber