Başkan Köktaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Köktaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Tekkeköy ilçesinde düzenlenen toplantıda 31 mahalle ve 31 köy muhtarı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Çözüm noktasında ellerinden gelen ne varsa yapacaklarının sözünü veren Başkan Köktaş, koordineli ve özverili çalışmalarından ötürü muhtarlara teşekkür etti.

Kerimbey mevkisinde bulunan Can Lokantası Tesisleri’nde AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, burada Tekkeköy ilçesine bağlı 31 mahalle ve 31 köy muhtarı ile bir araya geldi. Toplantıya ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Aydın Karmil, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yapıcı katıldı.

Samsun değişik köy ve mahallelerde bulunan muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Mahalle ve köylerdeki asgariye indirilen problemlerin tamamen ortadan kalması amacıyla bu tür toplantıları düzenleyip sizlerden bilgi alıyoruz. Muhtarlarımız, köy ve mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmek için biz ve kurumlar arasında köprü vazifesi görüyor. Bundan 10 yıl öncesinde olan sorunlar tamamen olmasa da hükümetimizin gerek KÖYDES gerekse BELDES kapsamında yapmış olduğu projelerle ortadan kalkmıştır. Artık vatandaşlarımız daha güvenli yollarda seyahat ediyor. Daha kaliteli içme suyu kullanıyor. Eğitim seviyesi yüksek daha az sayıda öğrencilerimizin olduğu derslikler de eğitim görüyor. 2013 yılı içinde köy ve mahallerimiz için İl Özel İdaresi aracığı ile geçmiş yıllarda olduğu gibi hizmetler ve yatırımlar devam edecek. İl teşkilatı olarak bizler bunun da takipçisi olacağız. Muhtarlarımızla her zaman koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Bu anlamda sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tekkeköy ilçesinde hem muhtarlarla hem de vatandaşlarla sık sık bir araya gelip bu tür organizasyon düzenlendiklerini dile getiren İlçe Başkanı Aydın Karmil de, "Köy ve mahalle muhtarlarımızın sorunlarını dinledik. Bizlerde ilçe teşkilatı adına çözüm noktasında yapılacak olan işlerin takipçisi olacağız. İl Başkanımız Fuat Köktaş'ın nezdinde bende bütün katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel