Başkan Köktaş, Çarşamba Gençlik ile yemekte bir araya geldi

Başkan Köktaş, Çarşamba Gençlik ile yemekte bir araya geldi
Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 'İcraatlar Yarışıyor' adlı bilgi yarışması programında üçüncü olan Çarşamba İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi

 

HABER-FOTO: Kenan GÜN
 
Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından Türkiye'de ilk defa Canik Kültür Merkezi'nde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ında katılımıyla gerçekleştirilen 'İcraatlar Yarışıyor' adlı bilgi yarışması programda 3. gelen Çarşamba Gençlik Kolları'na ödül olarak verilen İl Başkanı Fuat Köktaş ile yemek, geçtiğimiz akşam Mercan resturantta düzenlenen akşam yemeği ile gerçekleşti. Düzenlenen yemeğe AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Albayrak, Muzaffer Öztel, Nuri Gençtürk Sebahattin Ak, Erol Köroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
baskan-koktas,-carsamba-genclik-ile-yemekte-bir-araya-geldi.jpg
Yemek öncesi konuşma yapan Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, "Yönetim kurulu üyelerim ile siz değerli büyüklerimiz ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizlere her zaman değer veren partimizin bir neferi olarak çalışmanında ayrıca onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Düzenlenen bilgi yarışmasını sıradan bir yarışma olarak görmedik  ve sonunda bir ödül alacağız düşüncesi ile yarışmadık. Partimizin her bir bireyi gibi yapılan hizmetlerin, icraatların hangi ortamda olursa olsun sorulduğu zaman anında cevabı verilcekmiş gibi hafızamızda, bilgilerimizde olduğunu gösterdik.
Bizler ilçemizde her hafta düzenli olarak toplantılarımızı gerçekleştiriyor ve üye kayıtlarımızı sürdürüyoruz. Tekrardan böyle bir yemekte bizi ağırladığı için değerli İl Başkanıma teşekkür ediyorum" dedi. 
Ak Gençliğin kökü mazide, gözü de istikbalde olan gençlik olduğunu dile getiren İl Başkanı Fuat Köktaş'ta, "Bizim gençlerimiz tarihini bilen, devraldığı sorumluğun omuzlarındaki yükün farkında olan bir gençliktir. Ak Gençlik kavganın, çatışmanın değil, dayanışmanın kucaklaşmanın tarafında bir gençliktir. Sizlerin bu olgunluğa ulaşmasında büyük emekleri olan teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içinde tecrübe ve bilgi paylaşımlarıyla yetişmenizde büyük katkı sağlıyor, hayata hazırlanmanıza da büyük faydası oluyor. 
Büyük Lider, Genel Başkanımız, Başbakanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerine misyonundan ve vizyonunundan hiç şaşmadan o yolda emin adımlarla yürümeniz, Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasın da büyük katkısı olacaktır. 
Öğrenmek sadece okulda olmaz, partimizin kurulduğu günden itibaren bir eğitim kurumu gibi çalışan AK Parti yaptığı çalışmalarla alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından verilen eğitimler ile teşkilat mensuplarını bilgi sahibi yapmış, hayatın her alanında kullanacağı faydalı eğitimleri vermiştir. 
Buralardan aldığınız tecrübeler, sizlere hayata atılmanızdaki yolda rehberiniz olacaktır.
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ne diyor; 'Biz size nasıl bir Türkiye emanet ediyorsak, sizler de çocuklarınıza daha güçlü bir Türkiye emanet edeceksiniz.' bizden sonra bayrağı sizler devralacaksınız arkadaşlar bu bayrağı hedefe taşımak sizlerin görevi bunuda başaracağınıza inanıyorum. Bende sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyor, 'İcraatlar Yarışıyor' bilgi yarışmasındaki 3.cülüğünüzden ötürü sizi tekrar kutluyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber