Başkan Kılıç’tan Proje Tanıtımı

Başkan Kılıç’tan Proje Tanıtımı
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, basın mensupları ile bir araya gelerek ilçede hayata geçirilen projelerden bahsetti.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, basın mensupları ile buluşmak amacıyla Payidar Restoran’da kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltı programında ilçede hayata geçirilen projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Projelerimizin hayata geçirilmesi aşamasında desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlar kurulumuza ve tüm bakanlarımıza, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekilimiz Mehmet Muş’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz’a, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu genel başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, AK Parti Samsun İl Başkanımız Mehmet Köse’ye, önceki dönem AK Parti Milletvikilimiz Fuat Köktaş ve Ahmet Demircan’a ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim. Daha güzel bir Terme için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Düzenlenen program açıklamaların ve basın mensuplarının soruları sonrasında Terme Sahili’ne inşa edilen Yalı Kafe ziyaret edilerek son buldu.

whatsapp-image-2023-11-14-at-14-52-30.jpeg

whatsapp-image-2023-11-14-at-14-52-15.jpeg

whatsapp-image-2023-11-14-at-14-52-29-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-14-at-14-52-29.jpeg

İSMAİL TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber