Başkan Kefeli’ye Salıpazarı’nda yoğun ilgi…

Başkan Kefeli’ye Salıpazarı’nda yoğun ilgi…
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Salıpazarı’ndaki üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi

 

HABER-FOTO: Kenan GÜN

Köprübaşı Alabalık tesislerinde gerçekleşen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin tamamına yakını katıldı.

                Odanın hizmetleri ve faaliyetleri ile ilgili bir sinevizyon gösterisi de yapılan İstişare toplantısında, üyelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Kefeli, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildiğim günden buyana sizlerin ziyaretine geldim. Burada iftar yemekleri düzenledim ve sizlerle bir araya gelerek görüşlerinizi aldım. Yani Salıpazarı’ndaki siz değerli üyelerimizin yanına birileri gibi sadece seçim zamanı gelmedim. Keza,  geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan sel felaketinde ben yanınızdaydım. Salıpazarı’ndaki tüm işyerlerini gezdim ve sorunlarını dinledim. Yaşanan felaket nedeniyle odamız meclisinde karar alarak, aidat ve munzam aidatların gecikme zamlarını affettik. Üyelerimize her zaman kapımız açık olmuştur. Her aradığında üyelerimiz bana ulaşabilmiş ve derdini sıkıntısını dile getirmiştir. Koltuk ve etiket için başkanlık yapmıyorum. Odaya kendi işlerimden daha fazla zaman ayırıyor, bu işi layığıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bu nedenle de Odamız ülkemiz genelinde başarılarıyla, ilk sıralara gelmiştir” dedi.

            Sinevizyon gösterisini ve Başkanın konuşmasını ilgiyle izleyen üyeler, Başkan Kefeliyi uzun süre alkışlayarak, seçimler için tam destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber