Başkan Kefeli’ye Eğitime Katkı Plaketi….

Başkan Kefeli’ye Eğitime Katkı Plaketi….
Şehit Ferhan Hasovalı İlk ve Ortaokulu Müdürü Erdem Çakır ve Okul Aile Birliği Başkanı Çelebi Çetinkaya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEFELİ’yi makamında ziyaret ederek, eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı bir plaket

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan,  Müdür Erdem Çakır “ Yusuf Kefeli Başkanımız,  her eğitim yılında, İlçemizdeki tüm okullarımıza, ihtiyaçları doğrultusunda, katkılarda bulunmaktadır. Bu yılda, yine ilçemizdeki diğer okullarda olduğu gibi bizim okulumuzda da, kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirmişlerdir. Başkanımızın eğitime verdiği bu önem ve destekten dolayı, kendisine,  teşekkür mahiyetinde bir plaket  takdim ediyor, bu tür  katkılarının devamını bekliyoruz” dedi.

Başkan Kefeli de yapmış olduğu konuşmasında, “Göreve başladığımız tarihten bu yana,  geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize, TOBB ve Odamız işbirliğiyle, her eğitim yılı başında, kırtasiye ve giyecek gibi katkılarda bulunmakta ve bu katkıları da,  bütçemizin el verdiği ölçüde her yıl artırmaktayız ” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir