Başkan Kefeli’ye Ayvacık’ ta yoğun ilgi…

Başkan Kefeli’ye Ayvacık’ ta yoğun ilgi…
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Ayvacık, Çağdaş yüzer Restorand’ ta yapılan istişare toplantısında, oda üyeleriyle bir araya geldi

 

HABER-FOTO: Kenan GÜN

Odanın hizmetleri ve faaliyetlerini anlatan sinevizyon gösterisi sonrasında, bir konuşma yapan Başkan Kefeli, “ Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiğim günden buyana, her zaman Ayvacık ilçesine önem verdim. Her yıl siz üyelerimizi birkaç kez ziyaret ettim. Şu anda aranızdan iki arkadaşımız bizimle birlikte yönetim kurulu ve meclisimizde görev yapmaktadır.. Bizden önceki dönemlerde ise bırakın meclise aranızdan birini almayı, seçimlere dahi sizleri çağırmıyorlardı. Bizim için her üyemiz eşittir, kimse imtiyazlı değildir. Tüm üyelerimize aynı yakınlıkta hizmet verilmektedir.  her üyemize kapımız daima açık olmuştur. Koltuk ve etiket için başkanlık yapmıyorum. Odaya kendiişlerimden daha fazla zaman ayırıyor, bu işi layığıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bu nedenle de Odamız ülkemiz genelinde başarılarıyla, ilk sıralara gelmiştir” dedi.

Sinevizyon gösterisini ve Başkanın konuşmasını ilgiyle izleyen üyeler, Başkan Kefeliyi uzun süre alkışlayarak, seçimler için tam destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber