Başkan Kefeli’den Bank Asya Şubesine ziyaret

Başkan Kefeli’den Bank Asya Şubesine ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, yeni açılan Bank Asya Çarşamba Şubesi Müdürü Engin Kurt’u makamında ziyaret etti

 

Haber- Nurhan Güzel   

    Bank Asya Şube Müdürü Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kefeli “ Öncelikle geçtiğimiz aylarda İlçemizde faaliyetine başlayan bankanızın İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bankalar ekonominin bel kemiğini oluşturan faktörler arasındadır. Sayıları artan banka şubeleri, en küçükten en büyüğe kadar insanların tasarruflarının değerlendirilmesinde ve finansman ihtiyaçlarının karşılanmasında bir rekabet ortamı oluşturmaktadır. Bu açıdan bakıldığında İlçemizdeki ilk katılım bankası şubesi olarak iyi bir alternatif olacağınıza inanıyorum” dedi.

    Ana enstrümanı finansman desteği sağlamak olan katılım bankalarının her geçen gün değerinin daha iyi anlaşıldığının altını çizen Bank Asya Şube Müdürü Engin Kurt, katılım bankacılığının üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğuna değinerek, Bank Asya’nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade etti. Ziyaret sonrasında Başkan Kefeli Bank Asya Şube Müdürü Kurt’a  plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber