Başkan Kefeli, “Ziraat Bankası kendini yeniliyor”

Başkan Kefeli, “Ziraat Bankası kendini yeniliyor”
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Ziraat Bankası Çarşamba Şube Müdürlüğüne yeni atanan, Cahide Esen’i ziyaret etti

 

 

İlçenin ekonomik durumu ve işletmelerin yapısı hakkında genel bilgiler veren Başkan Kefeli “ Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Ziraat Bankasının yapısına bakıldığında, son dönemde değişime ayak uydurduğu ve kendini hızla yenilediği görülmektedir. Çok güçlü bir sermaye yapısına sahip olmasının yanı sıra da çiftçi desteklerinin ödendiği bir banka olması, ilçemiz  ekonomisini hareketlendirmektedir.  Ancak bizim isteğimiz, Bankanın çiftçi dışında da  esnaf ve tacirlere kredi desteklerini artırmasıdır” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Bankası Çarşamba Şubesi Müdürü Cahide Esen’de, Ziraat Bankasının güçlü sermaye yapısı ile her zaman için büyük bir avantaj sağladığını, bankacılık sektöründe denge unsuru olduğunu ve Çarşamba’da iş dünyasının ihtiyaç duyduğu finans ve bankacılık konusunda gereken hizmeti en güzel şekilde vereceklerini sözlerine ekledi. 

HABER-FOTO: Kenan Gün- Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber