Başkan Kefeli, “Üyelerimize güveniyoruz”

Başkan Kefeli, “Üyelerimize güveniyoruz”
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, değişim sloganı atanların hiçbir projesi ve fikrinin olmadığını sadece siyasetten gelen alışkanlıklarla karalama yapmaya çalıştıklarını söyledi.

 

HABER MERKEZİ

Başkan Kefeli yapmış olduğu açıklamasında “ Biz isterdik ki,  bu arkadaşların Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba ekonomisiyle ilgili projeleri olsun, Projeler yarışsın. Ancak internetten kopyaladığı ve ismini dahi tam olarak bilmediği projelerle üyelerimizin karşısına çıkanlar, kaybedeceklerini anlayınca, karalama kampanyasına başladılar. Yaşımı 5 yaş büyüterek 65 yaşında olduğum yalanını da söyleyenler, utanmadan sıkılmadan iftiralarını artırarak puan kazanmaya çalışmaktadırlar. Ekibimizin tamamına yakını genç arkadaşlarımızdan oluşuyor.

Beni, çok uzun dönem başkanlık yaptı diye eleştiren zat, neden iki dönem ilçe başkanlığı yaptıktan sonra tekrar seçimlere girmiştir. Kendi hazırlamış olduğu delege listesinden oy alamayarak seçimleri kaybeden Ahmet Yılmaz, Çarşamba’da siyaseten bitmiş bir kişidir. İlçe başkanlığı dönemindeki yapmadıklarını Çarşamba kamuoyu çok iyi biliyor. Kimsenin telefonuna dahi bakmayan bu şahıs, şimdi ise herkesi sarılarak kucaklayarak elini öperek oyunu almaya çalışıyor.

Aynısını İlçe başkanlığı döneminde yapsa idi şimdi hala ilçe başkanıydı. Ayrıca; İlçe başkanlığı döneminde, Çıraklık Eğitim Merkezi’nin okul projesiyle hiç ilgilenmeyen bu şahıs, bugün herkese vaatler dağıtıyor. Herkese meclis üyeliği sözü veren, bu arkadaşımız acaba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliğine 23 kişinin seçileceğini bilmiyor mu? Boş vaatler artık karın doyurmuyor, kimsede sana inanmıyor zaten.

Genç ve dinamik ekibimizle, geliyoruz. Üyelerimizin sağduyusuna ve bize olan güvenine inancımız tamdır. Cenab-ı Allah’ın izniyle Perşembe akşamı gülen taraf biz olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber