Başkan Genç'ten Engelli Vatandaşa Sürpriz

Başkan Gençten Engelli Vatandaşa Sürpriz
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Engelliler Haftası'nda sürpriz yaptığı engelli bir vatandaşa akülü araç hediye ederek sevindirdi

Sürpriz karşısında heyecanlanan 46 yaşındaki Hüseyin Aydın ise akülü araca kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Belediye tarafından yapılan hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Engelliler Haftası'nda sürpriz yaptığı engelli bir vatandaşı sevindirdi. İki ayağı olmayan 46 yaşındaki Hüseyin Aydın'a akülü araç hediye eden Başkan Genç, hayırlı bir işe imza atmanın mutluluğunu yaşarken, engelli vatandaş akülü araca kavuşmasının heyecanını doyasıya yaşadı.

SOSYAL SORUMLULUK
Yürüme engelli Hüseyin Aydın'a akülü aracı teslim eden Başkan Genç, "Daha önce Hüseyin kardeşimize laptop hediye etmiştik. Şimdi ise Engelliler Haftası'nda sürpriz yaparak akülü araç hediye etmek istedik. Akülü araba vererek Hüseyin Aydın'ın yaşamını biraz da olsa kolaylaştırmaya çalıştık. Biz belediye olarak sosyal sorumluluk çalışmaları da yapıyoruz. Engelliler Haftası'nda böyle bir hayra vesile olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

CANİK’TE ENGELLİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Engellilere yönelik birçok çalışmalarının olduğunu ifade eden Başkan Genç, şunları söyledi: "Daha önce ‘Engelimize değil, potansiyelimize bakın’ projesini düzenledik. Aynı zamanda yeni hizmet binamızda Engelli Koordinasyon Birimi kurduk. Bunların yanında yaptığımız bütün binaları engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği şekilde dizayn ettik. Engelli vatandaşlarımız için bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

SÜRPRİZ KARŞISINDA HEYECANLANDI
Belediyeye geldiğinde kendisini bekleyen sürpriz karşısında şaşıran ve sevincini etrafa yansıtan Hüseyin Aydın, akülü aracına bindiğinde oldukça heyecanlandı. Başkan Genç'e duyarlılığından dolayı teşekkür eden Aydın, "Belediye Başkanımız Osman Genç'e çok teşekkür ediyorum, bugün hayatımda çok şey değişti. Artık istediğim gibi dolaşabileceğim. Hayal ettiğim akülü bir araca kavuştum. Heyecanımı anlatmakta zorlanıyorum. Allah Başkanımızdan razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber