Başkan Genç, Galaya Davet Etti

Başkan Genç, Galaya Davet Etti
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 4 Ekim 2013 Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek olan “Samsun Kültür ve Tarih Buluşmaları” adı altında “Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun)” adlı kitabın gala gecesine tüm Samsunluları d

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında Samsun’a kazandırdığı ve şehrin geçmişten bugüne ticari şifrelerini anlatan “Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun)” adlı kitabın tanıtımı için İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’i makamında ziyaret ederek gala gecesine davet etti.

baskan-genc,-galaya-davet-etti-(2).jpg

Samsun Kültür ve Tarih buluşmalarını 14 ilçede tanıttıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Galasını da inşallah Samsun’da yapacağız. Samsun’un bugünü ve yarınını anlatacak bir tanıtım yapacağız. 4 Ekim 2013 Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’ne bütün Samsunluları bekliyoruz. İnşallah güzel olacak. ‘Dün Samsun nasıl ikinciydi, bugün niye sosyal ekonomik gelişiminde 33. sıraya düştüğünü, yarın tekrar kısa, orta ve uzun vadede tekrar İstanbul’dan sonra ikinci olma ümidi var mıdır, yok mudur’ onları konuşacağız” dedi.

baskan-genc,-galaya-davet-etti-(1).jpg

Ziyaret sonrası Başkan Genç, Bölge Müdürü Ergen’e fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel