Başkan Fuat Köktaş: Samsunspor'un reçetesi oluşturulmalı

Başkan Fuat Köktaş: Samsunsporun reçetesi oluşturulmalı
Kanal S'de yayınlanan Samsun Gol adlı spor programına katılan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsunspor'un geleceği için mutlaka bir reçete oluşturulması gerekiyor" dedi.

 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA
 
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş Kanal S TV'de yayınlanan Samsun gol adlı programa katıldı. Başkan Köktaş, Samsunspor ile ilgi konularda önemli açıklamalar yaptı. Kanal S TV'De Ercüment Gül ve Sinan Hacıyunus'un sunduğu Samsun Gol adlı programa katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve Samsunspor Kulubü Başkanı Emin Kar, Samsunspor ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Kartalspor maçında alınan galibiyetten sonra alışveriş için gittiği bakkalda, manavda herkesin yüzünün güldüğünü ve Samsunspor'u konuştuğunu dile getiren gazeteci Ercüment Gül'e, Başkan Fuat Köktaş, "Göztepe maçı sonrası Kartalspor maçında alınan galibiyet bizleri çok sevindirdi. Bakanımız Suat Kılıç'ın programından dolayı biz ikinci yarı statdan çıktık, maçı cep telefonlarımızdan takip ettik. Kazanması bizleri çok sevindirdi. Samsunspor kazandığı zaman taraftarın yüzü gülüyor, sokaktaki insanların yüzü gülüyor. Şehrin yüzü gülüyor. Samsunspor'un başarısı herkesi mutlu ediyor. İkinci devrede oluşturulan mevcut takım ile Samsunspor istediği yere gelecektir. Beraberlik alındığı zaman herkes sitem ediyordu. Fakat alınan galibiyetlerle bu beraberliklerin önemini şimdi herkes daha iyi anladı. Ligin en az yenilen takımlarından biriyiz. Geleceği düşünmek adına Samsunspor'un reçetesi oluşturulmalı özellikle borçlar ile ilgili olarak plan ve program yapılmalı. Nerden ne kadar gelecek, kime ne kadar ödenecek, takımın üstündeki temliği bulunanlarla konuşulup ne kadarı düşürülebilecek bunların bir program içinde reçetesi çıkarılmasının gerektiğini düşünüyorum" dedi. 
 
'EMİN KAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI'
Başkan Emin Kar da, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın takıma katkısı çok büyük diyerek son yapılan transferlerde destek sağladığını söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Samsunspor'a büyük destek olduğunu vurgulayan Başkan Emin Kar, ''2. devreye güçlü bir takım kurmak adına yaptığımız transferlerde sayın bakanımız Suat Kılıç'ın büyük katkılarını gördük. Bunun yanında milletvekilimiz Çağatay Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a da desteklerinden ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bilmediği konularda yazı yazanlar bizleri üzüyor. Yok şu kadar para gelmiş bu para nereye gitmiş gibi. Bizim veremeyeceğimiz hesap yoktur kongre günü de bunu tek tek kalem kalem açıklayacağız." dedi.
Samsunspor Kulüp Başkanlığı'nın ciddi bir iş olduğunu belirten Emin Kar ayrıca 9 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan kongrede de aday olacağını canlı yayında açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor