Başkan Emin Kar; "Hukuka saygılıyız..."

Başkan Emin Kar; Hukuka saygılıyız...
Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, kiracısı oldukları Fuar Alanı içindeki Otopark'ın hukuken tahliye edilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hukuk devletinde yaşıyoruz. Bu nedenle verilen karara saygılıyız" dedi

 

Fuar alanı içinde bulunan otoparkın 29 Eylül 2009 tarihinde Samsunspor Kulübü tarafından Samsun Milli Emlak Müdürlüğü'nden 5 yıllığına kiralandığını hatırlatan Başkan Emin Kar, geçmiş yönetim hatalarından dolayı kira bedelleri ödenmediği için  otoparkın 11 Mayıs 2011 tarihinde  ilgili müdürlük tarafından ihalesinin fesh edildiğini, bundan sonra kiraların ödenmesine rağmen 10 Haziran 2011 tarihinde sözleşmenin feshi kararının geri alınarak  9 Mart 2012 tarihinde yeniden fesh edildiğini belirtti. Bu süreçte otoparkın tekrar kendilerine verilmesi yönünde yazışmaların sürdüğünü ancak sonuç alınamadığını ve tahliye kararı çıktığını açıklayan Başkanı Emin Kar, "Bizler hukuk devletinde yaşıyoruz. Bu nedenle hukuka saygılı davranmak zorundayız. Olan olmuştur. Ancak şunu özellikle vurgulamak isterim ki; Bunun arkasında ne Sayın SValimiz Hüseyin Aksoy, ne bakanlar, ne de siyasetçiler vardır. Bu tamamen gecikmiş dönemlerde otoparkın kira bedelinin ödenmemesi, bunun da hukuk açısından fesh kararı getirmesidir. Keşke kira bsedelleri ödenmiş olsaydı da, Samsunspor Kulübümüzün tek gelir kaynağı elimizde kalmış olsaydı. Ama olmadı.  Ancak sosyal paylaşım sitelerinde otopark konusunda siyasetçilere ve bürokratlara konunun dışında olmalarına rağmen yargısız infaz yapılmasını da tavsip etmiyorum" dedi.

 

Başkan Emin Kar, "Gün birllik ve dayanışma günü" olduğunu da iade etti ve "Samsunspor kulübü zor bir dönemden geçiyor. Parasal kaynaklara ihtiyacımız var. Umuyorum Samsun'da yaşayan ve kendilerini Samsunspor Sevdalısı olarak kabul edenlerin ellerini taşın altına koymalarını, maddi ve manevi anlamda Samsunspor Kulübü'nün yanında olmalarını bekliyorum. Ayrıca bu süreç içergisinde bütün iyi niyetli ve özveriyle kulübümüze kaynak arayışlarını sürdüren Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanlarımızın bu özveri ve çabalarının bu şekilde yaklaşımlarla Samsunspor aleyhine dönüştürülmesinin de doğru olmayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor