Başkan Doğan’dan Türk-Eğitim-Sen ziyareti

Başkan Doğan’dan Türk-Eğitim-Sen ziyareti
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şubesi’ne ziyarette bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Gökhan Yaşar, bir süre Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şube Başkanı Gültekin Aydın ile sohbette bulundu.

444444-001.jpg

Yapılan sohbette ilçenin bulunduğu eğitim seviyesinin en yükseklere taşınabilmesi için yapılması gerekli adımlar hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretten ötürü Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şube Başkanı Gültekin Aydın, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a ve beraberinde gelen heyete teşekkürlerini sundu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba ilçesinin her alanda ilerlemesi için istişarenin önemli olduğunu, sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

MHP ve ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETLERİ
Başkan Doğan, Türk-Eğitim-Sen ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’na ve Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanlığı’na ziyaretlerde de bulundu. Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilavetine katılan Belediye Başkanı Halit Doğan ve beraberindeki heyet Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ocak üyeleri ve partililerle sohbet etti.

33333.jpg

11111.jpg
Ziyaret sohbet sonrası son buldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber